Ronald Molendijk kotst op Sylvie Meis: ‘Schijt aan de samenleving’

Ronald Molendijk vindt het walgelijk dat Sylvie Meis naar de omstreden opening van een hotel in Dubai is gegaan. “Ik vind het gewoon echt schijten op de samenleving, echt waar.”

Sylvie Meis en Ronald Molendijk © Instagram, SBS 6

De opening van het nieuwe Atlantis The Royal-hotel in Dubai maakt de tongen los, omdat Beyoncé daar voor het eerst in vijf jaar een solo-optreden heeft gegeven. Ze ligt onder vuur omdat ze normaal gesproken haar mond vol heeft over gelijkheid voor iedereen, terwijl in Dubai formeel nog steeds de doodstraf op homoseksualiteit staat.

Voor geen goud

Sylvie Meis was ook een van de gasten bij de opening. Als Airen Mylene in Shownieuws bekent dat ze jaloers is op de societyster, merkt Ronald Molendijk verbijsterd op: “Ben je hier jaloers op? Really? Ze pompen heel veel geld uit de grond en vervolgens kopen ze gewoon alles wat ze willen hebben. Dat is waar je naar kijkt.”

Het zou Airen ‘hartstikke speciaal’ lijken, maar Ronald vindt dat ongekend oppervlakkig. “Ik zou er voor geen goud naartoe willen, maar wie weet ben ik de uitzondering.”

Gênante show

Sylvie en al die andere gasten zijn een stel hypocrieten, vindt Ronald. Dat heeft voor hem vooral te maken met de situatie in Dubai. “Ja, met het land, maar ook de manier waarop.”

Hij vervolgt: “Het hele jaar hoor ik allemaal artiesten roepen van: verschrikkelijk, gayrechten, LHBGTQ!-rechten, maar als er gewoon een zak met geld binnenkomt, stappen ze allemaal in het vliegtuig en gaan ze er allemaal gewoon staan en moet dat hotel in de schijnwerpers worden gezet. Ik vind het echt een hele grote gênante show.”

Allergische bultjes

Ronald kotst op Sylvie en haar societyvrienden. “Waarom ik hier gewoon allergische bultjes van krijg… Dit is zó’n ontzettend grote marketingmachine waar je naar zit te kijken. Ik vind het gewoon echt schijten op de samenleving, echt waar. Er is gewoon zó verschrikkelijk veel aan de hand.”

Hij besluit: “Als we Hart van Nederland kijken zien we de hele tijd dat mensen geen boodschappen meer kunnen betalen enzovoorts, enzovoorts, en dit is de andere kant. Ik wil hier gewoon geen deel van uitmaken. Je kunt dan echt wel enigszins denken: wil ik hier deel van uitmaken?”

Instagram

Sylvie bij het oppervlakkige sterrenfeestje bekijkt u hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Sylvie Meis een gênante vertoning?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen