Marc-Marie Huijbregts denkt dat Rachel Hazes liegt over erfenis

Marc-Marie Huijbregts denkt dat Rachel Hazes liegt over de erfenis van wijlen André Hazes. “Als uitgerekend Roxeanne haar voor de rechter sleept, dan moet er wel iets zijn dat niet klopt.”

Rachel Hazes en Marc-Marie Huijbregts © NOS, RTL

De Hazes-familieruzie heeft een nieuw dieptepunt bereikt, want Roxeanne sleept moeder Rachel voor de rechter omdat zij gelogen zou hebben over de erfenis van wijlen André. Er zou in zijn testament een uitzonderingsclausule hebben gestaan die bepaalde dat Rachel niets zou krijgen als de twee in scheiding zouden liggen. En dat lagen ze, volgens Privé.

Sympathie voor Rox

Rachel ontkent alles en stelt dat de beschuldigingen ‘aantoonbaar onjuist‘ zijn, maar Marc-Marie Huijbregts gelooft dat niet. Hij zegt te geloven in het verhaal van Roxeanne.

De komediant in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets: “We hebben natuurlijk die ontzettend interessante rechtszaak nu tegen Rachel Hazes. Ik vind eigenlijk heel die Hazes-familie altijd heel ehhh dinges en ik moet eerlijk zeggen: ik heb héél veel sympathie voor die Roxeanne.”

Frikandel

Die sympathie voor Rox maakt dat Marc-Marie haar verhaal gelooft. “Dus ik dacht toen ik hoorde dat zij haar moeder voor de rechtbank sleept: dan is er iets dat écht niet klopt, want zij gaat dat echt niet doen omdat ze frikandel wordt genoemd ofzo. Ik dacht: er moet dan écht een goede reden zijn waarom ze dat doet. Dit is nu wel echt interessant.”

Marc-Marie vindt het shocking dat er een uitzonderingsclausule in dat testament zou hebben gezeten. “Dat wist verder niemand, maar daar is Roxeanne nu achtergekomen. Rachel heeft dus eigenlijk nergens recht op. Al dat geld zou dus eigenlijk alleen maar naar Roxeanne en André moeten. Dat vind ik wel superinteressant.”

Razendinteressant

Het is begrijpelijk dat Roxeanne nu achter de miljoenen aan gaat die Rachel onterecht zou hebben verkregen, vindt Marc-Marie. “Ik snap het ook. Dat je denkt: als zij ook nog eens niet leuk is tegen mij…”

Co-host Aaf Brandt Corstius: “En ze pakt dus eigenlijk haar geld, basically, als dit echt klopt allemaal.”

Marc-Marie: “Ja, dit vind ik wel razendinteressant, moet ik eerlijk zeggen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes wil dit jaar haar boek gaan uitbrengen. Gaat u dat kopen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen