Evert Santegoeds vindt kritiek Johan Derksen onterecht: ‘Kom op!’

Evert Santegoeds vindt de kritiek die Johan Derksen op hem uit onterecht. Hij heeft totáál geen spijt van zijn berichtgeving over Humberto Tan. “Kom op zeg, het verzwijgen zou pas raar zijn!”

Johan Derksen en Evert Santegoeds © SBS 6

Johan Derksen laat de laatste tijd duidelijk blijken dat hij zich groen en geel ergert aan showmedia die berichten over het privéleven van bekende Nederlanders. Hij vindt het bijvoorbeeld al te ver gaan dat er zo groot is uitgepakt met het nieuws dat Humberto Tan na dertig jaar zijn liefdesrelatie met Ineke Geenen verbroken heeft.

‘Kom op zeg!’

Wat een onzin, reageert Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds. “Ja, dat is gewoon nieuws. Hij heeft het er zelf ook over. Dat is het beste bewijs dat het nieuws is. Kom op zeg”, reageert hij in zijn podcast Strikt Privé.

De roddeldino vervolgt: “Ik zeg altijd: als het goed gaat met mensen, dan schrijven we dat het goed gaat, en gaat het slecht met ze, dan schrijven we dat het slecht gaat. En gaat het ertussenin, zoals bij Humberto ook nog wel eens het geval geweest is, dan melden we dat.”

‘Zou raar zijn!’

Evert heeft geen moment getwijfeld om níet over Humberto’s relatiebreuk te berichten. “Het zou heel raar zijn om niet te schrijven dat Humberto van zijn vrouw af is als hij binnenkort met een ander op de rode loper verschijnt ergens en niemand weet hoe dat zit.”

Hij vervolgt: “Als je vijf uur in de week lullend moet vullen, dan kan ik me voorstellen dat je dit onderwerp ook bij de hoorns vat, maar Derksen weet volgens mij over het algemeen wel hoe het werkt met de media.”

Paparazzi

Overigens heeft Johan wél veel medestanders als het gaat over de inzet van paparazzi. Evert heeft verklapt nog regelmatig fotografen naar het huis van Matthijs van Nieuwkerk te sturen.

Johan vindt dat grensoverschrijdend en daar is 64 procent van de pollstemmers op deze site het mee eens.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Humberto Tan meldt zelf dat zijn relatie voorbij is en showmedia berichten daarover. Prima?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen