Rachel Hazes ontkent te zijn onterfd: ‘Het is aantoonbaar onjuist!’

Rachel Hazes ontkent via haar manager Royce de Vries dat ze via een uitsluitingsclausule is onterfd door haar overleden echtgenoot André Hazes. “Het is gewoon aantoonbaar onjuist.”

Rachel Hazes © NPO

Het is ongelooflijk pijnlijk: Rachel Hazes is door haar eigen dochter Roxeanne voor de rechter gedaagd. Over een paar weken staan ze in Utrecht lijnrecht tegenover elkaar vanwege een erfeniskwestie. Weekblad Privé onthult vandaag groot op de cover waar dat waarschijnlijk over gaat: Rachel zou namelijk onterfd zijn door wijlen André Hazes.

Rachel onterfd?

Privé-baas Evert Santegoeds legt het in zijn podcast Strikt Privé uit in een notendop: “In het testament van André Hazes senior zijn nogal wat bepalingen opgenomen, onder andere één die zegt dat Rachel onterfd zou worden als er een procedure tot echtscheiding zou lopen. En die liep. Dat heeft ze destijds zelf bekendgemaakt.”

Haar kinderen Dré en Roxeanne wisten daar niets van. “Het lijkt er dus op dat zij de erfenis voor zichzelf gehouden heeft in plaats van haar kinderen in kennis te stellen toen die 18 waren dat zij flink in de watten zijn gelegd door hun vader. (…) Het is gewoon het geld van Dré en Rox.”

‘Aantoonbaar onjuist!’

Royce de Vries, de advocaat van Rachel, zegt tegen Shownieuws dat de beweringen van weekblad Privé ‘aantoonbaar onjuist’ zijn. “Voor zover u suggereert dat cliënte en wijlen André Hazes van ’tafel en bed gescheiden waren’ op het moment van zijn overlijden kan ik u aangeven dat dit aantoonbaar onjuist is.”

Hij vervolgt: “Cliënte was op het moment van overlijden gewoon gehuwd met de heer Hazes. Er was daarnaast geen procedure tot echtscheiding of tot scheiding van tafel en bed aanhangig bij de rechtbank.”

Wat zegt Rox?

Wat zegt kamp-Roxeanne daar weer op? Haar woordvoerder Bernard Tomlow zegt tegen RTL Boulevard dat het kort geding in een mum van tijd ingetrokken kan worden, mits ‘de relevante documenten worden overlegd en die blijken te kloppen’.

Oftewel: die relevante documenten zijn er volgens kamp-Rox helemaal niet.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen