Rachel Hazes volgens Privé onterfd: ‘André en Rox wisten dat niet’

Rachel Hazes staat groot op de cover van de nieuwste Privé. Volgens het roddelblad heeft ze een bepaling in het testament van wijlen André Hazes altijd verzwegen. “Dré en Rox wisten van niets.”

Rachel Hazes © YouTube

Het nieuws dat Roxeanne Hazes haar eigen moeder Rachel Hazes voor de rechter sleept om de erfenis van wijlen André Hazes maakt heel wat los. De Privé denkt te weten wat er precies speelt: Rachel staat vandaag groot op de cover van de nieuwste editie met de kop: ‘André Hazes’ ultieme wraak in testament: RACHEL ONTERFD?!’

Rachel onterfd?

Het verhaal in een notendop: wijlen André Hazes zou zijn testament drie jaar voor zijn dood hebben aangepast en daarin hebben bepaald dat Rachel níets zou erven ‘wanneer zij zouden zijn gescheiden of wanneer er een procedure daartoe zou zijn opgestart’. En juist zo’n procedure stond ten tijde van zijn overlijden op de rol bij de rechtbank, weet Privé.

Door deze uitsluitingsclausule zijn André jr. en Roxeanne de enige erfgenamen, weet Privé. Zij hebben daar tot voor kort nooit van geweten, vertelt Robert Israël, de testamentair bewindvoerder in de nalatenschap van wijlen André Hazes. Hij heeft de zaak tegen Rachel samen met Roxeanne aangespannen. “Uit de stukken blijkt dat ze lang voorgelogen zijn.”

Pittig en emotioneel

Roxeanne is lang tegengewerkt bij het verkrijgen van de stukken waaruit dit blijkt, vertelt Robert in het tijdschrift. Hoe reageerde ze toen ze die eenmaal had? “Tja, wat denk je? Best heel pittig en emotioneel. In de notariële akte stond gewoon zwart op wit dat Rox en Dré de enige erfgenamen van hun vader André Hazes zijn en niet Rachel.”

Van André hebben we nog niets over deze kwestie gehoord. “Voor hem geldt natuurlijk hetzelfde verhaal. Volgens mij weet hij inmiddels ook hoe het in elkaar steekt.”

Hard aankomen

Rachel ontkent in haar kroketzaak tegen Yvonne Coldeweijer dat ze momenteel een problematische relatie heeft met Dré vanwege een uitgelekte brief, maar vanwege een ‘ander voorval‘. Mogelijk heeft deze testamentzaak daarmee te maken.

Robert: “Het zal in elk geval hard aankomen. Officieel hebben ze het nooit geweten. Wie gelooft dat je moeder je niet vertelt dat je de erfgename van je vader bent? Dat hoor je te zeggen. Daar hebben zij recht op en vergeet niet, het is de laatste wil van hun vader.”

Privé

De cover van de nieuwste Privé, die vanaf vandaag in de winkels ligt:

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen