Linda de Mol ziet rustig 2023 tegemoet: ‘Alleen nog Miljoenenjacht’

Het lijkt erop dat Linda de Mol een héél rustig 2023 tegemoetgaat. Ze neemt afstand van haar blad, cancelt haar dramaserie Five Live en haar talkshow is geen optie meer. “Alleen nog Miljoenenjacht.”

Postcode Loterij Miljoenenjacht © Roy Beusker

Het is nu ruim een jaar geleden dat Jeroen Rietbergen, de geliefde van Linda de Mol, werd ontmaskerd. Hij bleek zich te hebben misdragen als bandleider van The Voice of Holland. Er staan nog altijd vragen open over Linda’s eigen rol in het hele schandaal, maar die weigert ze te beantwoorden. Inmiddels zien we haar nauwelijks meer op tv.

Enorme klap

Linda staat komend jaar amper meer in haar blad, heeft haar dramaserie Five Live gecanceld en haar eigen talkshow is ook geen optie meer nu ze zélf weigert om media te woord te staan. “Ik denk dat het toch nog erg tegenvalt. Dat zij een enorme klap heeft opgelopen”, zegt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in zijn podcast.

Het kan niet anders dan dat Linda het allemaal nog steeds niet heeft verwerkt, zegt hij. “Een deuk in haar imago, dat zal wel, maar ook gewoon psychisch. Zij heeft zóveel voor haar kiezen gekregen dat het ernaar uitziet dat ze voorlopig alleen Miljoenenjacht gaat doen.”

Miljoenenjacht

Miljoenenjacht is goed te doen voor Linda, weet Evert. “Een heel strak format waarin ze niet heel veel van zichzelf hoeft te laten zien en dat het daarbij blijft. Je merkt het verder al: de andere tv-activiteiten komen óf niet van de grond óf worden afgeketst. Er komt ook geen tweede seizoen van de dramaserie die ze gemaakt heeft, dat Five Live.”

Hij besluit: “Ik denk dat Miljoenenjacht nog is wat we van haar kunnen verwachten. Ook haar werk bij het blad wordt een beetje afgebouwd. Ze schrijft niet eens meer elke maand een column, maar eens in de twee maanden, dus je ziet echt wel dat zij aan een terugtrekkende beweging begonnen is.”

Op reis in Chili

Het gerucht gaat dat Linda momenteel op rondreis is in Chili, samen met haar omstreden liefje Jeroen. Het is volgens Luuk Ikink begrijpelijk dat de liefde niet zomaar voorbij is. “Je gaat er ook niet zomaar de stekker uit trekken, maar dat is voor haar bijna niet te doen natuurlijk, want íedereen volgt haar”, zegt hij in RTL Boulevard.

Tv-kenner Rob Goossens: “En iedereen heeft er een mening over en dat lijkt me het lastige. Als je al veertien jaar gelukkig met iemand bent geweest, dan kan ik me best voorstellen dat je misschien wel toch hoopt dat er nog meer in zit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie ziet u na de tv-fusie liever als presentatrice van Miljoenenjacht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen