Linda de Mol plotseling wéér niet op cover: ‘Druk met Chili-reis?’

De terugkeer van Linda de Mol als covergirl van haar eigen tijdschrift was van korte duur. Na vier keer schakelt ze alweer een tandje terug. Heeft dit iets te maken met haar vermeende rondreis in Chili?

Linda de Mol © LINDA., RTL

Het lijkt erop dat Linda de Mol het wel een beetje gezien heeft met haar blad. Ze keerde vier maanden geleden terug als het covermodel van de LINDA., maar in de nieuwste editie ontbreekt ze alweer. Sterker nog: ook haar column staat er niet in. “Vanaf nu zullen Linda de Mol en ik afwisselend het editorial schrijven”, zegt hoofdredacteur Karin Swerink.

Druk in Chili?

Hartstikke fijn dat Karin invalt nu Linda er geen zin meer in heeft, maar wie is er in hemelsnaam geïnteresseerd in het privéleven van deze vrouw? En waarom houdt Linda het na vier maanden opeens toch weer voor gezien? Heeft het misschien te maken met haar vermeende rondreis door Chili met (ex-)geliefde Jeroen Rietbergen?

Tv-kenner Rob Goossens in RTL Boulevard krijgt geen reactie vanuit het mollenkamp. “We moeten afgaan op wat we zelf zien en zelf horen. Wat we zien is dat de auto van Jeroen Rietbergen regelmatig bij haar huis gespot wordt, wat we horen is dat Yvonne Coldeweijer zegt dat Linda de Mol in Chili op vakantie is met Jeroen.”

Geen geslaagde zet

Rob is er niet zo enthousiast over dat Linda zich op de cover heeft laten vervangen door de foto van een broekriem. “Ze zijn eigenlijk het blad een beetje los aan het koppelen van Linda en ik vind het niet echt een heel geslaagde move.”

Hij vervolgt: “Het blad is juist zo sterk omdat alledaagse problemen via iemand die we eigenlijk allemaal bewonderen, namelijk Linda, grijpbaar worden gemaakt. Als je het doet zónder Linda, dan ben je eigenlijk gewoon de Vriendin, maar dan op duur papier.”

Collega Daphne Bunskoek: “Er is ook geen andere BN’er voor in de plaats gekomen overduidelijk. Het is een vrij anonieme cover.”

Rob: “Nou, vrij anoniem? Als jij kunt raden wie erop staat…”

Kans geven

De sterren van Boulevard zijn opvallend mild voor Linda’s vermeende poging om haar relatie met Jeroen weer nieuw leven in te blazen. Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat dat desastreus voor haar imago zou zijn, maar Luuk Ikink zegt: “Ik kan me best wel voorstellen dat je denkt: ik wil mijn relatie gewoon een kans geven, ik hou van die man.”

En Rob: “Als zij uiteindelijk zoiets heeft van: Jeroen is gewoon de man van mijn leven, ik wil met hem verder, dan is dat natuurlijk aan haar. Wij hoeven er natuurlijk niet naast te zitten.”

Cover

De cover van de nieuwe LINDA.:

Fragment

Het fragment uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol laat zich op de cover van haar tijdschrift vervangen door een broekriem. Is de teloorgang ingezet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen