Linda de Mol niet gespot door bekende podcaster: ‘Ben ook in Chili’

Linda de Mol zou momenteel met haar beruchte (ex-)geliefde Jeroen Rietbergen op vakantie zijn in Chili, maar zijn daar in elk geval niet gespot door podcastmaker Lars Duursma. “Ik ben daar nu ook.”

Lars Duursma en Linda de Mol © NPO, RTL

Het is volgens Yvonne Coldeweijer een waarheid als een koe: Linda de Mol is volgens haar in het grootste geheim gewoon weer samen met Jeroen Rietbergen, de vanwege wangedrag in opspraak geraakte bandleider van The Voice of Holland. De twee zouden momenteel zelfs een rondreis maken door Chili.

Linda in Chili?

Lars Duursma, een bekende debatdeskundige en podcastmaker, verblijft momenteel ook in Chili. Hij zegt in zijn podcast De Communicado’s: “Ik ben twee maanden in Zuid-Amerika en het is genieten hier. Ik ben nu in Chili. We zijn in Santiago begonnen en door het merengebied afgedaald naar Patagonië.”

Zijn co-host Victor Vlam: “Ik zag dat Yvonne Coldeweijer het nieuws had dat een bekende Nederlander ook in Chili is. Dat is namelijk Linda de Mol. Zij is gespot door Nederlanders die ook in Chili zijn en zij schijnt daar rond te reizen met haar ex-partner en misschien wel weer huidige partner Jeroen Rietbergen.”

‘Niet gezien’

Victor vraagt zich af of Lars het stelletje misschien ergens in Chili voorbij heeft zien lopen. “Laat ik deze vraag zo stellen, Lars: heb jij wel eens een tip ingestuurd naar een juicekanaal?”

Lars grappend: “Die vraag kan ik bevestigen noch ontkennen.”

Victor: “Hahaha. Laat ik hem dan zo vragen, Lars: heb jij toevallig een lange, blonde vrouw van Nederlandse afkomst gezien in Chili?”

Smeerpijp

Lars grapt op die vraag: “Ja, met een smeerpijp ernaast.” Dan: “Ehh, nee, ik heb ze niet gezien. Ik heb ze niet gezien. Ik begrijp dat het een prachtige scoop was geweest. Je had liever gezien dat ik ja had gezegd nu, maar nee, ik heb ze niet gezien en ik heb ook niet getipt.”

Victor: “Oké, goed, dan hebben we dat even helder.”

Dunbevolkt

Chili is voor Linda wel een slim land om vakantie te vieren, zegt Lars. Hij wijst erop dat er bijna geen mensen zijn. “Ik krijg wel eens de vraag hoe Chili is. Ik zou zeggen: het is een soort van Zwitserland, maar dan mét vulkanen en zonder mensen. Ik zet even de statistieken op een rij: in Nederland heb je ruim 500 mensen per vierkante meter.”

Hij vervolgt: “In Chileens Patagonië waar ik nu ben is dat 3. Dat geeft wel een beetje aan hoe ongelooflijk dunbevolkt het hier is. Dat betekent dus ook dat je overal fantástische natuur ziet, zónder dat de mooiste plekjes zijn volgebouwd met huizen en hotels. Het is echt heel puur en mooi hier en dat zie je in Europa eigenlijk niet meer.”

Instagram

Ook op Lars’ vakantiefoto’s vanuit Chili is Linda niet te bekennen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen binnen nu en een paar weken tongend op een juicekanaal staan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen