Glennis Grace feest op Curaçao, deelt sneer uit aan Fred van Leer

Glennis Grace geniet momenteel volop van het leven op Curaçao. Ze omringt zich daar met andere bekendheden als Glen Faria en Bilal Wahib. “True friends stay“, sneert ze naar Fred van Leer.

Glennis Grace © Instagram

Het is nog maar twee maanden geleden dat Glennis Grace een strafblad kreeg van de rechter. Wat momenteel de status is van haar 200 uur durende taakstraf is onduidelijk, maar nu viert ze in elk geval even lekker vakantie op Curaçao. Ze plaatst op haar Instagram-kanaal talloze stories vanuit het LionsDive Beach Resort.

‘De leven!’

Glennis oogt in haar stories niet bepaald bescheiden. “Van de nederigheid direct na haar verloren Jumbo-zaak, is weinig overgebleven”, concludeert het juicekanaal Reality FBI.

Op een van de filmpjes hangt ze om de eveneens omstreden Bilal Wahib heen. “De leven!!!!”, roept ze.

En bij beelden van haar dansende zoontje: “Mijn alles.”

‘True friends stay’

Glennis laat op een ander filmpje zien dat ze naast Glen Faria en zijn nieuwe geliefde zit. “Jullie raden het niet. Kijk nou wie ik hier tegenkom. The love birds! Het zijn míjn vrienden, hé. Niet jouw vrienden!”

Daaronder schrijft ze: “True friends stay”, oftewel: echte vrienden laten je niet in de steek.

Een duidelijk sneer aan het adres van Fred van Leer, haar vroegere BN’er-bestie door wie ze zich zwaar in de steek gelaten voelt. Hij haalde tijdens de Jumbo-zitting nog keihard uit naar de zangeres.

Geen contact

Voor wie die sneer van Glennis nog meer bedoeld is, is onduidelijk, maar het zou zomaar ook kunnen opgaan voor haar oud-collega’s van de Ladies of Soul.

Edsilia Rombley heeft recentelijk in elk geval laten weten geen contact meer te hebben met Glennis. “Nee, ik heb haar niet gesproken. Ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee… Nog niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace feest op Curaçao. Adviseert u haar een lang verblijf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen