‘Hans Teeuwen of Theo Maassen moet oudejaarsconference doen’

Hans Teeuwen of Theo Maassen zou dit jaar de oudejaarsconference moeten doen, vindt televisiester Johan Derksen. “Dat zijn twee jongens waar ik wel voor ga zitten, maar dat durft de tv niet.”

Hans Teeuwen en Theo Maassen © YouTube, NPO

De afgelopen oudejaarsavond met conferences van Claudia de Breij en Guido Weijers was echt heel treurig, vindt Johan Derksen. Het niveau was abominabel, zegt hij in zijn rubriek Koffie met Johan. “Nou, ik heb van allebei een groot stuk gezien en ja, het zijn alle twee B-artiesten, hè? Kun je meer verwachten van B-artiesten?”

Madame De Breij

Johan vond de conferences niet om aan te zien. “Mevrouw De Breij wil ook nog een boodschap meegeven en ik vond Weijers beter dan die jaren ervoor, maar het is nou niet zo dat je zit te schaterlachen om Weijers, hè? En De Breij… Ja, die denkt dat ze een hele madame is in die wereld, maar dat valt wel mee, vind ik.”

Hij vervolgt: “Dan komt er weer een riedeltje en wordt er weer een lullig liedje gezongen en dat is dan cultuur. Het zal wel, maar geef mij maar die jongens uit het zuiden. Die Maassen enzo. “

Hans en Theo

Daar heeft Johan wél zin in. “Theo Maassen en die andere jongen uit het zuiden… Ja, Hans Teeuwen. Dat zijn twee jongens waar ik wel voor ga zitten, maar ik denk dat geen zender het aandurft bij de wokegemeenschap, want dat zal ongetwijfeld seksistisch zijn, vrouwonvriendelijk zijn.”

Hij vervolgt: “Ik weet niet wat het allemaal is, maar ik denk heel veel en daar houden zenders nu rekening mee, hè? Want zenders laten trouw de oren hangen naar de social media, hè?”

‘Gewoon stoppen!’

Privé-sterjournalist Jan Uriot denkt zelfs dat de NPO maar beter helemaal kan stoppen met die conferences, zegt hij in zijn rubriek Wat Vindt Jan. “Ik denk dat we gewoon moeten stoppen met oudejaarsconferences. Dat is niet meer van deze tijd. Dat was leuk in de tijd van Wim Kan, in de jaren 50, 60 en 70.”

Hij besluit: “Wim Kan maakte natuurlijk een beetje de politici belachelijk, dat was hartstikke leuk, weet je wel, maar nu is het een beetje flauwegrapperij. Het kan natuurlijk nooit meer scherp worden, want we hebben lange tenen tegenwoordig. Dan denk ik: stop er maar mee.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen