Erik de Vogel in knalgeel jurkje bezorgt GTST record: ‘Zó grappig!’

Erik de Vogel zorgt voor hilariteit door in een knalgeel jurkje én op hakken te verschijnen in een TikTok-filmpje. Het gaat echt vol-le-dig viral met inmiddels al meer dan 2,3 miljoen views.

Erik de Vogel © TikTok

Het is een rage op TikTok: filmpjes waarin vaders en moeders een dansje maken in de kleding van hun kind(eren). Ook Goede Tijden Slechte Tijden doet vrolijk mee aan de hashtag ’turning my dad into me’ (verander mijn vader in mij). Na een succesvol filmpje met Caroline de Bruijn, is deze week haar geliefde Erik de Vogel aan de beurt.

‘Knap op die hakken!’

Erik, die in de soapserie de rol van Ludo Sanders speelt, maakt zijn opwachting in een knalgeel jurkje van zijn soapdochter Nina. Én op haar torenhoge hakken. “Ok, daar gaat mijn serieuze beeld van Ludo 😂”, merkt kijker Michelle op. En Kristine: “Knap op die hakken 😳😳.”

Celine vindt het hartstikke geestig dat Erik meewerkt aan deze challenge. “Haha heerlijk! Leuk om de strenge nette Ludo ineens zo leuk gezellig en grappig te zien!”

‘Dit is geweldig!’

Het is ongelooflijk hoe goed Erik uit de voeten kan met hakken, vindt Nathalie. “Hahaha, hij loopt ook zo weg op die hakken. Hij loopt er beter op dan ik. 😂”

SuperSingleDad vindt het zelfs verdacht. “Ik krijg het idee dat hij hier veel te comfortabel in is 😂.”

En Sylvie: “Dit is geweldig.”

TikTok-record

Het spannende filmpje van Erik de Vogel, die er op de beelden meer uitziet als Erik de Kanarie, bezorgt Goede Tijden Slechte Tijden een record. Nog nooit eerder behaalde een TikTok-filmpje van de soapserie zóveel views, namelijk 2,3 miljoen.

Het op een na meest bekeken filmpje is die waarin zijn geliefde Caroline meedoet aan dezelfde challenge (1,6 miljoen). Verder wist de soapserie maar één keer eerder meer dan een miljoen views te behalen op TikTok en dat is alweer ruim een jaar geleden.

Filmpje

Het bewuste filmpje vindt u hier en onderstaand:

@gtstnl Antwoorden op @Karlijntje 😍😍😍 #turningmydadintome #gtst #backstage ♬ original sound – evie

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen