Luuk Ikink wekt ergernis Caroline de Bruijn: ‘Echt verontwaardigd!’

Luuk Ikink heeft flink wat ergernis gewekt bij Caroline de Bruijn, actrice in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. “Zij en haar man Erik de Vogel waren echt een beetje verontwaardigd.”

Erik de Vogel, Caroline de Bruijn en Luuk Ikink © RTL

De carrière van Luuk Ikink zit momenteel op zijn hoogtepunt: als presentator van RTL Boulevard is hij hét gezicht van de vooravond van RTL 4. Vroeger, toen hij nog geen A-ster was, heeft hij onder meer voor BNN gewerkt. Voor die omroep moest hij ook regelmatig bekende Nederlanders interviewen.

Ongemakkelijk

Wat het ongemakkelijkste interview was? Luuk doet het uit de doeken in De BLVD Podcast. “Ik heb er een heleboel gehad, ook ongemakkelijke interviews. Ik heb ooit Ludo en Janine geïnterviewd. Erik Vogel en Caroline de Bruijn dus. Die moest ik interviewen bij Radio 1. Die hadden namelijk een reisprogramma gemaakt.”

Wat voor reisprogramma? “Voor RTL was dat, op zaterdagmiddag geloof ik ofzo, of in de vooravond. En ik had dat programma ook bekeken.”

Truttig

Luuk vond het makkelijke wegkijk-tv, maar ook niet meer dan dat. “Ik zei tegen hen, want ik vond het dus oprecht een leuk programma, maar ik zei: ‘Ik vond het zo leuk, lekker zitten.’ En ‘een beetje truttig’, zei ik nog. En toen vonden ze helemaal niet leuk dat ik dat truttig vond.”

Waarom zei hij dat dan? “Ik werkte bij BNN, ja, ik was Weg Met BNN gewend. Daar sprong altijd wel iemand van een flatgebouw af met een draad. En dat was dit niet. Dit was gewoon echt een… Maar dat vonden ze… Later, na het interview, kwamen ze ook nog naar me toe van: ‘Ja, maar hoezo vond jij dat dan truttig?’.”

Verontwaardigd

Luuk kan zich nog goed herinneren dat Caroline en Erik gewoon een beetje beledigd waren. “Ze waren echt een beetje verontwaardigd.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen