Heleen van Royen aangepakt na aanval op Yvonne: ‘Erg hypocriet!’

Heleen van Royen krijgt een flinke draai om haar oren na haar sneer aan het adres van Yvonne Coldeweijer. Volgens Rob Goossens, de tv-deskundige van RTL Boulevard, is ze vrij hypocriet.

Heleen van Royen en Yvonne Coldeweijer © NPO, YouTube

Het feit dat Rachel Hazes het bij de rechtbank voor elkaar heeft gekregen dat Yvonne Coldeweijer haar geen gecremeerde kroket meer mag noemen, zorgt bij veel mensen voor verbazing. Zelfs de serieuze mensen van NPO Radio 1 vinden dit een hellend vlak. Wie het wél te ver vindt gaan? Heleen van Royen!

Krokant koosnaampje

Heleen vindt het schandalig dat Yvonne haar vocabulaire heeft verrijkt met krokante koosnaampjes. Ze brieste in HLF8 dat het ‘allemaal onnodig kwetsend’ en deelde en passant ook nog een sneer uit aan RTL Boulevard.

De tv-deskundige van dat programma, Rob Goossens, verwijt Heleen nu hypocriet te zijn. Hij begint in zijn BLVD Podcast: “Heb je Heleen van Royen toevallig bij HLF8 gezien? Die zat daar een hele uitzending en ze heeft over alles commentaar gegeven, maar ook over Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes.”

Voor de bus gegooid

Die Heleen heeft echt wel ergere dingen uitgevreten dan iemand uitschelden voor een kroket, aldus Rob. “Ze vond het echt totáál niet kunnen dat Rachel een gecremeerde kroket werd genoemd, maar toen zat ik ineens te denken: Heleen van Royen heeft ooit die PvdA-wethouder Rob Oudkerk voor de bus gegooid omdat hij een h**renloper was.”

Heleen besloot dat destijds te openbaren in een column. “Er is geen enkel maatschappelijk belang bij het outen van een hoerenloper, dus wat dat betreft… Zij gebruikt de Volkskrant als een juicekanaal avant la lettre en uitgerekend die vrouw gaat nu zeggen: ‘Nee, maar je mag iemand geen gecremeerde kroket noemen.’ Heel wonderlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen