Dennis van der Geest krijgt woeste reacties na juice: ‘Smeerlap!’

Dennis van der Geest krijgt woeste reacties op de juice van Yvonne Coldeweijer over zijn vermeende ontrouw. Boze mensen bestormen zijn Instagram-pagina. “Smeerlap!”, klinkt het bijvoorbeeld.

Dennis van der Geest © SBS 6, Instagram

Het is de tweede keer in een jaar tijd dat Dennis van der Geest onder vuur wordt genomen op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Ditmaal zou hij zijn vreemdgegaan met een productiemedewerker van zijn SBS 6-show Million Dollar Island. Hij is onlangs teruggekeerd van de opnames van dat programma en zou sindsdien bij zijn vader wonen.

‘Dit is shocking!’

Of toch niet meer? Nee, zegt Yvonne in een juice-update. “Dennis en zijn vrouw zijn definitief uit elkaar. Ze is erachter gekomen dat Dennis niet alleen aan andere vrouwen, maar ook aan zijn eigen vrienden liegt dat hij een open huwelijk heeft! Zo heeft hij een heel jachtveld voor zichzelf gecreëerd. Shocking!”

Walgelijk, vindt Yvonne het. “Ook krijg ik door dat de vader van Dennis, Cor van der Geest, volledig achter Zaina en de kleinkinderen staat en zich heel erg schaamt voor zijn zoon. Zo erg dat Dennis dus nu NIET bij hem in huis woont, maar elders. Dramaaaaa.”

Woeste reacties

Dennis ziet de woeste reacties inmiddels binnenstromen op zijn Instagram-kanaal. “Smeerlap”, zegt Roxeanne. En Sandra: “Doe het je kinderen niet aan, vecht ervoor! Nu heb je tien dingen die niet leuk zijn, als je gaat scheiden heb je er 1500! Het is het allemaal niet waard!”

Fyenne noemt Dennis zelfs een ‘vuige klootzak’ en Esmee spreekt van een ‘vieze vreemdganger’. “Schaam je kapot”, zegt Jeronimo. “

Geen posts meer

Jaap merkt op dat Dennis sinds kort niet meer actief is op Instagram. “Waarom geen berichtjes meer? 😢 Ik moest zo lachen altijd op de maandagmorgen!”

Ene Bas daarop: “Door overspel geen berichtjes meer. Ze willen bekend zijn. Totdat het negatief wordt. 👏”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dennis van der Geest wordt door Yvonne Coldeweijer neergezet als vreemdganger. Goed?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen