Rob Kemps telt zijn geld onder de kerstboom: ‘Bijna miljonair!’

Rob Kemps zit er warmer bij dan ooit tijdens de kerstdagen, weet weekblad Party. Het zou zomaar kunnen dat hij onder de kerstboom vooral druk is met geld tellen, want: “Hij is bíjna miljonair!”

Rob Kemps © YouTube

De 37-jarige Rob Kemps, bekend van televisie en als zanger van de Snollebollekes, heeft een topjaar achter de rug. Naast zijn vele optredens in het land, is hij ook druk met televisiemaken. Zo begint hij vlak na de jaarwisseling met het programma De 10 Vragen, waarin hij een serie bekende Nederlanders interviewt.

Tegenwind

Het gaat hem voor de wind, meldt de onderzoeksredactie van weekblad Party. “Hoewel Rob Kemps de laatste tijd ook een beetje last heeft van tegenwind, beginnen de successen waarmee hij zichzelf op de kaart heeft gezet, zich uit te betalen. Al met al zal Rob het nieuwe jaar toch breed lachend inluiden.”

De Party wijst erop dat Robs tv-maatje Matthijs van Nieuwkerk plotseling een soort persona non grata is geworden en dat hij zelf óók al negatief in het nieuws kwam vanwege allerlei nare woede-uitbarstingen.

Loonlijst

Het helpt vooral mee dat Rob niet langer op de loonlijst van de Snollebollekes staat, legt Party uit. “Tot voor kort stond Rob nog op de loonlijst van de act Snollebollekes. Maar omdat de man die het nummer heeft ingezongen niet verder wilde gaan met de Snollebollekes, vroeg men aan Rob of hij het zelf aandurfde.”

Het blad vervolgt: “Toen Rob nog op de loonlijst stond, verdween het grote geld niet in zijn zakken; hij verdiende er niet zoveel aan. Maar dat is nu duidelijk veranderd!”

Miljoen euro

De Party heeft de jaarcijfers van zijn twee bedrijven bekeken. “In een paar jaar tijd is het totale eigen vermogen van de twee bedrijven gestegen van 140 duizend euro naar 802 duizend euro. Dit vormt het bewijs dat Rob nu op eigen benen kan staan.”

Verder woont Rob in een vrijstaande woning van 740 duizend euro en daar zit ook nog een paar ton overwaarde op, weet het blad. “Rob Kemps is dus hard op weg naar de status van miljonair en zal op oudejaarsavond ongetwijfeld een fles champagne ontkurken om dat succes te vieren!”

Rob op het doek:

Rob werd onlangs geportretteerd in Sterren op het Doek:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Rob Kemps het hoogtepunt van zijn roem al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen