Chantal Janzen na negatieve LINDA.-cover: ‘2022 was een tópjaar!’

Waar Linda de Mol op de cover van haar tijdschrift briest dat ze 2022 zo’n k*tjaar vond, is Chantal Janzen juist helemaal in haar nopjes. “Persoonlijk vond ik 2022 echt een heel mooi jaar!”

Chantal Janzen en Linda de Mol © RTL, SBS

Het contrast kan op dit moment niet groter zijn tussen tv-rivalen Chantal Janzen en Linda de Mol. Terwijl Linda op dit moment alle headlines bij elkaar huilt over hoe zwaar 2022 wel niet voor haar was, blikt Chantal juist ontzettend goedgemutst terug op het afgelopen jaar. Toeval of toch een kleine steek onder water?

K*tjaar vs topjaar

Het haalt werkelijk alle showmedia dat het tijdschrift van Linda de Mol op dit moment in de schappen ligt met de titel ‘klaar met dat k*tjaar’. In dezelfde schappen is Chantal Janzen momenteel te zien als covergirl van Veronica Superguide. “Persoonlijk vond ik 2022 echt een heel mooi jaar”, juicht de presentatrice daarin.

Eigenlijk was het gewoon een regelrecht topjaar, aldus Chantal. “Nou zou ik dat sowieso wel snel zeggen als ik bedenk dat iedereen van wie ik hou er nog is. Maar het was ook een heel mooi werkjaar. Onder andere doordat veel dingen die ik altijd al wilde doen, nu ook echt uitkomen en vorm krijgen.”

Minder op tv

Chantal zal door die nieuwe uitdagingen overigens wel minder op televisie komen in het nieuwe jaar. “Komend jaar ga ik een dramaserie maken over een samengesteld gezin. En nog een andere serie met een goede vriendin van me. Maar ja: daardoor ben ik wel minder op televisie te zien.”

Hoe ziet dat er dan uit? “Er komt nog Beat the Champions en Holland’s Got Talent aan, maar verder komt het op een laag pitje te staan. Het is niet te combineren, helemaal niet met ook nog een gezin. Maar dit is wel precies wat ik wilde. Ik ben best lang aan het zaaien geweest en nu mag ik oogsten.”

Enorm contrast

En wederom kan het contrast met Linda niet groter. Die vraagt zich namelijk af of ze überhaupt nog op tv wil: “Ik weet niet meer of ik er deel van uit wil blijven maken. Anno 2022 maakt het niet meer uit of je al op de grond ligt; er wordt onverminderd op je ingehakt. En maakt het ook niet eens uit of jij zelf fouten hebt gemaakt of dat je partner dat deed.”

Vooral de column van Janneke de Bijl op NPO Radio 1 is hard bij haar binnengekomen. “Ik weet nog dat ik in m’n auto op Radio 1 hoorde dat het over mij ging, dus zette ik het geluid wat harder en hoorde: ‘Linda de Mol heeft met haar schijnfeminisme in dat blad meer slachtoffers gemaakt dan haar ex.’ En dat die opmerking even heel veel pijn deed.”

Instagram

Chantal is helemaal in haar nopjes:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen