Bridget Maasland rakelt Hazes-affaire alwéér op: ‘Angstaanjagend’

Bridget Maasland blijft haar affaire met André Hazes jr. maar oprakelen. Nu praat ze er weer ronduit over in de podcast Darmstad FM. “Ik vond de media-aandacht heel angstaanjagend, ja.”

André Hazes jr. en Bridget Maasland © SBS, RTL

Om er ‘voor eens en voor altijd van af te zijn’ besloot Bridget Maasland om vijftien maanden geleden een groot interview te geven over haar affaire met André Hazes jr. Het was toen zo’n anderhalf jaar uit met de volkszanger. “Ik dacht: het is goed om nog één keer in deze context mijn verhaal te doen”, legde de presentatrice uit.

Bridget rakelt op

Het kwam haar op kritiek te staan van Albert Verlinde: “Is het verhaal op een gegeven moment niet klaar? Ze blijft er maar over praten, hè? Je kan er toch ook voor bedanken en zeggen: ‘Ik praat er niet meer over.’”

Ondanks die kritiek rakelt Bridget haar affaire met André nu alwéér op, ditmaal in de podcast Darmstad FM. Ze klaagt wederom dat ze de media-aandacht voor hun relatie zo heftig vond. “Ik heb er ruim twintig jaar geen last van gehad, maar nadat ik met een volkszanger ben gegaan is dat wel even geëxplodeerd.”

‘Waar gáát dit over?’

Het was allemaal heel naar, aldus Bridget. “Het ging naar een niveau waar ik zelf ook helemaal niks mee kon, dat ik dacht: waar gáát dit over? En over wie gaat dit überhaupt? Want het ging niet over mij als persoon zoals ik mezelf ken. Ik vond dat heel angstaanjagend, ja.”

Ze heeft haar leven echter niet aangepast aan de media. “Gek genoeg leef ik er niet anders door. Nee. Ik weiger me aan te passen aan leugens en aannames van anderen. Ik wil gewoon mezelf kunnen zijn.”

Angstaanjagend

Wat was er zo ‘angstaanjagend’? “Het meest angstaanjagende was dat overal waar ik kwam, en het maakte eigenlijk niet uit of het in een ziekenhuis zou zijn of de supermarkt, iedereen je de hele tijd aankijkt. Je hoort ook de hele tijd je naam fluisteren, maar je hoort niet wat ze zeggen.”

Bridget vertelt dat er alleen achter haar rug om gekletst werd. “Want dat durven ze nooit in je gezicht. Dat durven ze natuurlijk alleen maar op social media, wat voor een vreselijk mens je bent.”

Midlifecrisis

Tijdens haar Hazes-affaire had Bridget een ‘midlifecrisis’, gaf ze eerder toe. En ook dáár komt ze deze week op terug, maar dan in de Weekend. “Ik heb eventjes een periode gehad dat ik een beetje aan het puberen was, omdat ik dat vroeger echt heb overgeslagen. Noem het een midlifecrisis, wat je maar wilt.”

“Maar toen dacht ik: dat is ook helemaal niet wie ik ben, klaar ermee! Je krijgt dit lichaam maar één keer. Je moet er goed mee omgaan en zorgen dat je het in je hoofd goed hebt. Je mindset is absoluut het allerbelangrijkste, het moet mentaal goed zitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland rakelt haar affaire met André Hazes jr. zelf op. Onhandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen