Albert Verlinde moe van Bridget Maasland: ‘Hou er eens over op’

Albert Verlinde vindt dat Bridget Maasland eens moet stoppen met het terugblikken op haar relatie met André Hazes jr. “Ze blijft er maar over praten, hè?”, aldus de geërgerde showbizzkenner.

Bridget Maasland en Albert Verlinde © SBS, RTL

Bridget Maasland staat momenteel met een interview in de Beau Monde en daarin wordt ze onder meer gevraagd naar haar veelbesproken optreden in de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed, waarin ze haar ex André Hazes jr. recentelijk neerzette als egoïstische leugenaar. “Ik dacht: het is goed om nog één keer in deze context mijn verhaal te doen.”

Midlifecrisis

Achteraf gezien denkt Bridget tijdens haar relatie met André in een soort midlifecrisis te hebben gezeten, vult ze nu aan in het blad. “Dat je bang bent dat je overblijft en dan dit maar aangrijpt. Iemand geeft je aandacht en je denkt: wow, ik ga hier helemaal voor. Ik denk dat ik dat nu niet meer zo snel zou doen.”

Ze vindt het naar eigen zeggen heel lastig dat ze de vijftig nadert, maar daar vindt Bridget steeds meer berusting in. “Mensen denken dat zo’n midlifecrisis alleen voorkomt bij mannen, maar wij vrouwen hebben er net zo goed last van. Terugkijkend denk ik dat ik een beetje last had van een midlifecrisis.”

Contact met Rachel

De naam van André valt in het interview geen enkele keer, maar wel die van zijn moeder Rachel Hazes. Daar heeft Bridget namelijk nog steeds contact mee. “Nou, we bellen wel eens, en op Instagram liken we elkaar. Dat is wat mensen zien, maar zo close is dat natuurlijk niet.”

Het contact is prima, maar moet volgens Bridget ook niet worden overdreven. “We vinden elkaar heel leuk en lief, en ik kan onwijs met haar lachen, want ze is een ontzettend grappige vrouw. Waarom zou ik geen vriendschapsband met haar kunnen hebben?”

Albert kritisch

Hoe kijkt Albert Verlinde naar deze uitspraken? Hij vindt dat Bridget eens moet stoppen met terugblikken op haar relatie met André, briest hij in Shownieuws. “Is het verhaal op een gegeven moment niet klaar? Ze blijft er maar over praten, hè? Je kan er toch ook voor bedanken en zeggen: ‘Ik praat er niet meer over.’”

Flauw, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. “Ze wordt er volgens mij nog heel vaak aan herinnerd. In zo’n uitgebreid interview kun je er niet omheen, denk ik. Het zou dan heel raar zijn als het er niet over ging.”

Gebeden gehoord

Overigens geeft Bridget in hetzelfde interview aan voortaan niet meer naar buiten te treden met haar relaties. Albert vals: “Nou, kijk, gebeden worden gehoord.”

Wat Albert met Bridget heeft? Helemaal niets. De showkenner haalt regelmatig uit naar de Boulevard-presentatrice. Zo zette hij haar in de lente nog neer als een aandachtstrekker.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen