André Hazes jr. mist voor het eerst Sinterklaas: ‘Gaat niet goed’

André Hazes jr. heeft voor het eerst geen pakjesavond gevierd met zijn zoontje, meldt Privé-baas Evert Santegoeds. “Hij zit momenteel in Orlando. Het gaat hoe dan ook niet goed.”

André Hazes jr. en Sinterklaas © Instagram

Het zoontje van André Hazes jr. heeft mazzel dat hij zo’n verzorgende moeder heeft, want papa is ontzettend druk met zijn eigen hobby’s en zonvakanties. Terwijl Monique Westenberg gisteren een feestelijke pakjesavond organiseerde voor hun zoontje, zat André volgens Privé-baas Evert Santegoeds lekker te relaxen in de Amerikaanse zon.

André mist Sinterklaas

Evert vindt het raar dat André de sinterklaasviering alleen heeft gevolgd via foto’s op zijn telefoon. “Ik heb begrepen dat hij maar weer eens in Orlando, Florida zit. Dan weten wij in welk hotel. Hij zou na zijn schrijfsessie van vorige week opnieuw naar Amerika vertrokken zijn”, vertelt hij in de podcast Strikt Privé.

Het is een unicum dat André het kinderfeest gemist heeft, aldus Evert. “Hoe goed het met hem gaat, daar lopen de verhalen een beetje over uiteen. Maar dat hij Sinterklaas laat schieten is wel voor het eerst in het bestaan van kleine Dreetje. Daar heeft hij toch altijd wel uitgebreid bij stilgestaan elk jaar.”

‘Het gaat niet goed’

Collega Jordi Versteegden vraagt zich af of het iets te maken heeft met de mediarel over zijn uitgelekte afscheidsbrief aan Sarah van Soelen. “Er zijn mensen die dat koppelen aan het uitlekken van die persoonlijke brief en dat Rachel er dan wel of niet achter zou zitten.”

Evert: “Nou ja, het gaat hoe dan ook niet goed met André, dat geloof ik ook wel. Als mensen dachten dat bij het uitkomen van de docu licht aan het einde van de tunnel was, dan denk ik dat ze te vroeg gejuicht hebben. Er zit gewoon iets heel erg fout bij hem en daar moet hij nog steeds aan werken.”

Vluchtgedrag

Op dit moment is André ook negatief in het nieuws, omdat hij zijn oude schrijversteam heeft verlaten zonder hen in te lichten. Zijn voormalig tekstschrijver zegt daardoor zelfs hartproblemen te hebben.

Evert: “Dat zijn toch allemaal wel signalen dat je het niet allemaal op een rijtje hebt. Als hij nu weer weg is, dan is het weer het typische vluchtgedrag van Dré.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen