Wilfred Genee doodziek door erectiejelly Özcan Akyol: ‘Heel link’

Wilfred Genee is doodziek geworden door de erectiejelly die hij van Özcan Akyol heeft gekregen. “Ze blijken drie jaar over tijd te zijn. 2019 stond erop. Het is levensgevaarlijk spul.”

Wilfred Genee en Özcan Akyol © SBS 6

De mannen van Vandaag Inside bespraken op maandagavond de erectieproblemen van Waylon en in het kader daarvan had Özcan Akyol zakjes met Kamagra-erectiejelly meegenomen naar de studio. Hij denkt dat Waylon er goed aan doet om dat te gebruiken als hij zin hebt om bovenop zijn vriendin Bibi Breijman te duiken.

Doodziek

Özcan deelde de zakjes uit aan tafel. Het is door Johan Derksen nog niet gebruikt. “Als ik thuis kom, doet moeders altijd net of ze slaapt, dus dan is het zonde om zo’n dingetje in te nemen, hè?”

En René van der Gijp dan? Ook niet. “Ik heb hem ook nog niet opengemaakt, nee.”

Wilfred Genee heeft er na de uitzending wél eentje gebruikt. “Ik zou het je aanraden om het niet te doen. Ik had het wel gedaan, maar ze blijken drie jaar over tijd te zijn. Ik werd er doodziek van! Het is levensgevaarlijk spul. 2019 stond erop. Ik werd er hartstikke ziek van.”

Bloedneus

Johan vindt het ook niet heel slim van Wilfred. “Om nou zomaar iets in te nemen wat ze in India gefabriceerd hebben…”

Wilfred heeft uiteindelijk de bijsluiter erbij gepakt. “Bijwerkingen van dit gelletje zijn hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, overgeven, diarree, spierpijn, bloedneus, slechthorend, doofheid, kleuren anders waarnemen, verminderde vruchtbaarheid, hogere kans op huidkanker en hartritmestoornissen.”

Johan: “Nou, dat heb ik voor een stijve wel over.”

Verboden

Wilfred: “Je kan zeggen wat je wil, maar die Eus geeft wat weg, hè?”

Valentijn Driessen: “Hij wil dadelijk alleen zitten hier.”

Wilfred: “Het is verboden ook overal in Nederland en België, dus het is nergens te krijgen. Wat dat betreft begreep ik waarom het over tijd was, want ik denk dat Eus al een tijdje uit de roulatie is, toch? Die is gelukkig getrouwd met kinderen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke VI-ster is volgens u het aantrekkelijkst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen