Özcan Akyol heeft gouden tip voor Waylons slappe: ‘Kamagra-jelly’

Özcan Akyol heeft een gouden tip voor Waylon, die last heeft van een slappe fallus. Hij raadt de zanger aan om Kamagra-jelly te slikken. “Dan staat hij gewoon tien uur lang omhoog.”

Özcan Akyol en Waylon © SBS 6, NPO

Waylon is al geruime tijd ietwat negatief in het nieuws, omdat hij zijn vriendin Bibi Breijman op een ronduit misselijk moment heeft bedrogen. Aanvankelijk gooide de zanger dat op ‘demonen’ in zijn hoofd, maar afgelopen weekend kwam hij in Boerderij Van Dorst met een opvallende nieuwe reden: erectieproblemen.

Özcan heeft oplossing

Aangezien het op Bibi niet meer lukte, wilde Waylon onderzoeken of hij zijn zaakje nog wel in actie kreeg bij een ander. Niet de handigste methode, vindt Özcan Akyol. Hij kwam gisteren in de televisiehit Vandaag Inside met een gouden tip.

Özcan weet goed waar Waylon last van heeft. “Willem had mij moeten bellen. Ik heb hier de oplossing voor. Als wij vroeger uitgingen en we gingen heel veel zuipen en we wisten dat we een meisje gingen meenemen, dan wist je ook: je krijgt hem niet meer omhoog. Dat weet jij ook nog van vijftig jaar geleden, toch?”

Kamagra-jelly

Het best kan Waylon aan de Kamagra-jelly gaan, aldus Özcan. Aan tafel bij VI haalt hij deze Viagra-variant uit zijn zak: “Ik wist dat we het hierover ging hebben. Wij hadden dit, dit is Kamagra-jelly. Dat is een gel en als je heel lam of moe bent, dan nam je gewoon dit en dan had je tien uur lang een stijve.”

Johan Derksen nieuwsgierig: “Maar dat smeer je gewoon op je l*l?”

René van der Gijp: “Nee, in je mond. Lekker, man. Blijft hij tien uur omhoog staan? Dan neem ik een halve! Hahaha!”

‘Dit werkt goed’

Özcan denkt dat Waylon het met Kamagra gewoon weer op Bibi kan doen. “Dit werkt heel goed. Het is een beetje een grijs gebied, het is volgens mij niet helemaal legaal, maar als je het nam, dan was je de hele nacht met zo’n meisje bezig en zij met jou. Dat is goed spul.”

Smaakt die gel wel een beetje lekker? “Er zijn verschillende smaken: banaan, kers, aardbei. Het is heel goed spul. Nou, opgelost.”

Tien seconden

Bibi hoeft volgens Özcan niet lang te wachten voordat kleine Waylon gaat steigeren. “Je moet het tien seconden nemen voordat je in actie wil komen.”

René vraagt zich vooral af waarom de zanger deze onthulling überhaupt heeft gedaan. “Waarom ga je daar over beginnen, joh? Er werd ook niet naar gevraagd. Hij ging het gewoon vertellen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kamagra is illegaal in Nederland. Vindt u het schandalig dat dit wordt aangeprezen in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen