Stefano Keizers krijgt flinke uitbrander: ‘Hou je bek en verdwijn!’

Stefano Keizers wekt met zijn voortdurende toneelspel enorm veel ergernis op bij showbizzwatcher Farja Farvardin, ook bekend als FawryNotSawry. “Hou gewoon je bek en verdwijn.”

Farja Farvardin en Stefano Keizers © Instagram, RTL

Hij draait nu al jaren mee met zijn act van verdwaasde komediant: Stefano Keizers. Het typetje dat hij speelt kenmerkt zich door heel erg sloom te praten, absurde verhalen te vertellen en daar dan heel droog bij te kijken. Er is kennelijk een doelgroep voor, maar showbizzkenner Farja Farvardin (FawryNotSawry) hoort daar in elk geval niet bij.

Stefano ziet tollie

Stefano heeft een onthulling gedaan waar Farja zich behoorlijk aan ergert. “Ik heb als 9-jarige jongen de l*l van Michael Jackson gezien. Dat was op 28 september 1996. Michael Jackson was toen in Nederland voor zijn History-tour. Ik zat op school in Amstelveen”, vertelt de comedian in gesprek met radiozender SLAM.

Zijn schoolklas mocht voor de toenmalige tv-zender FOX Kids een item gaan draaien op de concertlocatie: de Arena. Daar is het volgens Stefano gebeurd. “Michael Jackson liep toen door de gang, heeft toen letterlijk z’n broek losgeknoopt, z’n l*l laten zien en toen heeft ie hem weer dichtgedaan en is ie verder gelopen.”

Aparteling

Wat een raar verhaal, zegt Farja op zijn instagramkanaal. “Ik heb dit altijd zo’n aparte en rare man gevonden. Heb zijn ‘humor’ nooooit begrepen en wtf is dit voor verhaal. Ik ken het concept van deze show maar vind dit gewoon zo’n aparteling. Op de persdag van Expeditie ging hij ineens in het gras liggen en zichzelf filmen?”

En dat is niet alles, aldus Farja. “Bij The Roast of Hans Klok ging hij op de grond liggen en kwam hij daarna naakt op. Misschien komt het door mijn kater maar deze man heeft echt teveel gesnoven in het leven”

Flapdrol

Het is volgens Farja gewoon niet leuk. “Ik vind dit zo’n enorme flapdrol. Echt. Als hij op mijn beeld ook komt word ik ook bloedchagrijnig. Met dat stemmetje van hem en dan probeert hij heel droog te doen, wat totáál ook niet grappig is. Laat dat aan andere mensen over.”

Hij besluit: “Hou gewoon je bek en verdwijn.”

Fragment

Het fragment met Stefano:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen