Valentijn Driessen slacht Stefano Keizers af in VI: ‘Verschrikkelijk!’

Valentijn Driessen, die furore maakt als de BN’er-basher van Vandaag Inside, maakt gehakt van Stefano Keizers. “Ja, aandachtsjunk… Een verschrikkelijke man, ja”, zegt hij snoeihard.

Stefano Keizers en Valentijn Driessen © RTL, SBS

Albert Verlinde, move over: niet hij, maar Valentijn Driessen heeft aan tafel bij Vandaag Inside de scherpste teksten over BN’ers. De voetbalanalist gaat zonder aanziens des persoons alle sterren langs en niemand blijft heel. Ditmaal krijgt Stefano Keizers, ook bekend als Gover Meit en Donny Ronny, ervan langs. Waarom? Hij vindt hem vréselijk.

Moe van Stefano

Op dit moment is Stefano in het nieuws omdat hij de de creatief leider is van de Songfestival-act van Joost Klein. “Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik dat deuntje van dat liedje wel aardig vind, maar voor de rest (…) geloof ik het allemaal wel, prima vind ik het allemaal”, reageert Valentijn aan tafel bij VI.

Hij vervolgt: “Ik zag wel die Stefano Keizers weer… Daar word ik ook, hè… Dan heb ik ook al wel weer een beetje gegeten, hè… Daar ben ik ook wel een beetje moe van. Die gaat dan die hele show geloof ik ehh…”

Clownesk

Wilfred Genee legt even uit wat Stefano met het Songfestival te maken heeft. “Die heeft hem helemaal in elkaar gezet zeg maar. Director, is-ie.”

Bespottelijk, vindt Johan Derksen. “Ja, maar ook die sidekicks zijn clowneske typetjes. Het mag niet serieus zijn of op een liedje gaan lijken, maar die Stefano heeft inderdaad iets irritants over zich.”

Aandachtsjunk

Valentijn maakt het af: “Ja, aandachtsjunk… Een verschrikkelijke man, ja. Ook als we winnen…”

Wilfred: “Dan maakt het je ook geen fluit uit?”

Valentijn: “Nee, exact.”

Dat hele Songfestival wordt volgens Valentijn veel te serieus genomen. “Er is iemand die heeft gewonnen en die hebben we toch ook met de grond gelijk gemaakt?”

Arcade

Wilfred merkt dat hij hier op Duncan Laurence doelt: “Arcade, dat nummer, bedoel je?”

Valentijn: “Ja.”

Wilfred: “Dat is toch een fantastisch nummer of niet?”

Valentijn: “Nee…”

Wilfred lachend: “We zijn vier minuten onderweg en je hebt echt alles af zitten kraken tot nu toe. Het is echt niet te geloven!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen