Tino Martin op juicekanaal met zoveelste baggeroptreden: ‘Gênant!’

Tino Martin kan ontkennen wat hij wil, maar de continue stroom van baggeroptredens houdt maar niet op. Nu staat hij weer met een beschamend filmpje op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

Tino Martin © RTL, Instagram

Het aantal optredens waarop Tino Martin als een dronken tor op het podium lijkt te staan is inmiddels ontelbaar. Zelf ontkent de zanger een drank- en/of drugsprobleem – hij werd er twee maanden geleden nog naar gevraagd op televisie – maar dat lijkt lastig vol te houden. Nu staat hij weer op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

Tino van de kaart

Yvonne laat zien hoe Tino weer een vreselijk amateuristisch optreden weggeeft. “Er zijn weer beelden opgedoken van een zeer onprofessioneel optreden van Tino Martin. Hij was afgelopen weekend geboekt op een bedrijfsfeest en stond volgens spionnen compleet van de kaart op het podium. Bezoekers en organisatie stonden met open mond te kijken.”

Het gedrag dat Tino laat zien in het filmpje is echt abnormaal: hij lijkt met een dubbele tong te praten en van zingen is bijna geen sprake. “De eigenaresse heft hem hierna van het podium laten begeleiden. Schandalig zeg. Bedrijf betaalt tussen de 10 en 15k voor een optreden. Zij waren echt in shock en not amused!”

‘Te gênant’

Tino moet hier echt iets aan gaan doen, vindt Yvonne. “Niet iedereen bij het bedrijfsfeestje van Shoeby heeft gemerkt dat Tino gevraagd is zijn optreden eerder af te breken. Het is echt zo. Acts die voor hem hebben opgetreden zijn zelfs gevraagd om terug te komen en de avond te redden.”

Haar conclusie? “Te gênant gewoon.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Tino Martin een drank- en/of drugsprobleem heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen