Rick Brandsteder in afkickkliniek na uitlekken gênante filmpjes

Rick Brandsteder is opgenomen in een afkickkliniek nadat er via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer gênante filmpjes zijn uitgelekt waarop hij overduidelijk dronken door een vertrekhal zwalkt.

Rick Brandsteder © Greetje van Buggenhout

Het is de nachtmerrie van elke BN’er: op je zwakste moment worden betrapt door spionnen van een juicekanaal. Het overkwam Rick Brandsteder afgelopen zomer. Juicediva Yvonne Coldeweijer plaatste in augustus filmpjes waarop te zien is hoe Rick ogenschijnlijk zeer dronken door een vertrekhal zwalkt. Het ging toen om de luchthaven van Málaga.

Dronken Rick

Rick zag er volgens Yvonne’s spion uit alsof hij de nacht daarvoor had doorgehaald. “Drie weken geleden zat ie er ook zo bij op de heenvlucht naar Málaga. Hij zat in het vliegtuig naast een kennis van mij en deed al heel vreemd. Hij liep naar de wc en er viel een fles wodka uit zijn zak”, zei een andere spion.

En: “Toen was hij in slaap gevallen maar bewoog de hele tijd heel gek in zijn slaap alsof hij ook aan een middel zat en sloeg de kennis van mij in zijn slaap ook de hele tijd voor zijn gezicht. Toen ze geland waren moest hij over hem heen klimmen want hij werd maar niet wakker.”

Afkickkliniek

Het lijkt erop dat Yvonne hier spot on was, want het management van Rick maakt nu bekend dat de presentator in een afkickkliniek zit. Shownieuws was de eerste met het nieuws.

De manager van Rick zegt tegen RTL Boulevard: “Hij is aan zichzelf aan het werken. We hebben af en toe contact met hem en het gaat redelijk goed met hem. Wij zijn heel trots op hem dat hij dit doet. Daar willen we het bij laten.”

Yvonne Coldeweijer reageert: “Another one bites the dust.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rick Brandsteder die in een afkickkliniek belandt. Verrassend nieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen