Rick Brandsteder zorgt voor ophef: ‘Stomdronken in de vertrekhal’

Rick Brandsteder zorgt voor flink wat ophef op het juiceplatform van Yvonne Coldeweijer. De sapdiva heeft een filmpje geplaatst waarop hij ‘stomdronken’ door de vertrekhal zwalkt.

Rick Brandsteder © Greetje van Buggenhout

Het is geen geheim dat de Brandstedertjes een intieme relatie met alcohol hebben en dat gaat kennelijk over van generatie op generatie. Zoonlief Rick Brandsteder is in het verleden regelmatig in het nieuws geweest met drankgebruik en opstootjes in het uitgaansleven. En nu heeft hij het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer gehaald.

Stomdronken Rick

Yvonne heeft gisteren een ontzettend zorgwekkend filmpje online geplaatst waarop te zien is hoe Rick ogenschijnlijk zeer dronken door een vertrekhal zwalkt. Het filmpje zou gisterenochtend om 9.30 uur gemaakt zijn op het vliegveld van de Spaanse badplaats Málaga.

Ze schrijft bij het filmpje: “Vanochtend om 9.30 uur is Rick Brandsteder op Malaga Airport gespot. Met glas in z’n hand. Stomdronken. Hij zwalkte zo door de hele vertrekhal. Spionnen hebben hem ook bij de gate gezien, waarbij hij smeekte of hij mee mocht, maar hij werd geweigerd.”

‘Nacht doorgehaald’

Wat deed Rick precies op dat vliegveld? “De spion dacht dat hij misschien de vlucht daarvoor had moeten hebben, maar dat hij die had gemist. Hij zag er volgens de spion uit alsof hij de nacht daarvoor had doorgehaald. 🥂💊”

Yvonne komt vandaag met een follow-up. Ze plaatst een reactie van een spion: “Drie weken geleden zat ie er ook zo bij op de heenvlucht naar Málaga. Hij zat in het vliegtuig naast een kennis van mij en deed al heel vreemd. Hij liep naar de wc en er viel een fles wodka uit zijn zak.”

In slaap gevallen

Rick is duidelijk niet helemaal in orde, aldus de spion. “Toen was hij in slaap gevallen maar bewoog de hele tijd heel gek in zijn slaap alsof hij ook aan een middel zat en sloeg de kennis van mij in zijn slaap ook de hele tijd voor zijn gezicht. Toen ze geland waren moest hij over hem heen klimmen want hij werd maar niet wakker.”

Yvonne: “Dit soort berichtjes krijg ik veelvuldig binnen. Ook schijnt hij zich te hebben misdragen tegen personeel. Die waren zelfs bang dat hij zou gaan kotsen. Pff, get yourself together, Rick! Hier ben je echt te oud voor.”

Málaga

Tot slot: wat doet Rick eigenlijk in Málaga? “Rick Brandsteder vloog de afgelopen weken wel vaker heen en weer naar Malaga, omdat zijn huis daar te koop stond. Deze is volgens en spion recentelijk verkocht!”

Het filmpje van de dronken Rick kunt u bekijken op het juicekanaal van Yvonne. De stories van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen