Igone de Jongh zwijgt over Thijs Römer: ‘Ze is opeens heel stil’

Igone de Jongh wil niet reageren op het nieuws dat haar geliefde Thijs Römer vervolgd wordt voor zedendelicten bij drie (!) minderjarige meiden. “Het is ineens even helemaal stil.”

Thijs Römer en Igone de Jongh © Koffietijd

Het is over een paar weken precies een jaar geleden dat Thijs Römer en Igone de Jongh voor het eerst samen op televisie verschenen als liefdespaar. De balletjuffrouw zocht nadrukkelijk aandacht voor haar relatie met de acteur, maar nu hij zwaar in opspraak is geraakt horen we haar ineens niet meer.

Zwijgend paar

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het wel heel stil vanuit Thijs en Igone. “Ja, en toen die hele zaak aanhangig werd gemaakt… Je ziet het ook aan de reacties die Thijs zelf gaf en ook die van Igone later. Hij ging toen vol op het orgel, maar daar is weinig meer van over. Er is echt een ijzige stilte nu”, zegt hij in Shownieuws.

Hij vervolgt: “We hadden bij weekblad Story al eerder geconstateerd dat Igone en hij niet echt veel meer samen zijn. Er was ook een tijdje dat zij niet meer in dat huis woonde en hij wel. Dat gaat sowieso ook al niet zo lekker.”

Niet reageren

Niemand wil wat zeggen. “We hebben uiteraard iedereen nog even om een aanvullende reactie gevraagd, maar de advocaat van Thijs laat weten dat ze sowieso niet willen reageren zolang de zaak loopt.”

Hij vervolgt: “We hebben ook Igone gevraagd en via haar management komt daar ook geen enkele reactie op. Hetzelfde eigenlijk voor Katja Schuurman. Nu is het helemaal stil en we zullen het daar even mee moeten doen.”

En Katja dan?

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, vindt het ook heel vreemd dat Katja Schuurman niets zegt. “We hebben ook Katja Schuurman gebeld, zijn ex en de moeder van zijn dochter. Haar telefoon staat uit.”

Hij vervolgt: “Thijs zelf neemt ook niet op. Zijn manager hebben we wel gesproken, maar die had één antwoord op alle vragen die we hem stelden en dat is: ‘Ik ga hier niets over zeggen.’”

Nooit meer in serie

Eén ding lijkt volgens Rob zeker: Thijs zullen we niet meer snel in een film of serie zien. “Zeker omdat het destijds om minderjarige meisjes ging, wordt het heel lastig om het weer op te starten als hij zou worden veroordeeld.”

“Ik kan me niet voorstellen dat hij überhaupt, tot er een uitspraak is, iets zou doen. Maar als hij veroordeeld zou worden… Ik geloof dat je in Nederland beter oorlogsmisdadiger kunt zijn dan dat je iets met minderjarigen hebt gedaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u als u Igone de Jongh was zo snel mogelijk weggaan bij Thijs Römer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen