René van der Gijp wil geen definitief studioverbod voor billentikker

René van der Gijp wil niet dat de billentikker van Vandaag Inside een definitief studioverbod krijgt. “Het mag schijnbaar niet, maar ik heb het ook wel eens gedaan. Hahahaha! Jij niet?”

René van der Gijp © SBS 6

Bij wijze van knipoog naar de ongeregeldheden in de studio van Eva Jinek, besloot Vandaag Inside eergisteren om een stripper in te huren. Die vrouw trok tijdens de live-uitzending opeens haar kleding uit om vervolgens door het decor heen te lopen. Onderweg naar de uitgang, kreeg ze van een meneer in het publiek een flinke tik op de billen.

Billentikker

Deze jongen, die een wit overhemd droeg, werd vervolgens direct de studio van Vandaag Inside uit gezet. De stripper in kwestie was namelijk betaald om haar kleding uit te trekken in de tv-uitzending en niet om ongevraagd betast te worden door iemand in het publiek.

René van der Gijp kwam gisteren, een avond later dus, terug op dat billentikincident: “De billentikker! De billentikker! Maar die zat ook helemaal in de vrij, hè, de billentikker!”

Studioverbod

Wilfred Genee: “Ja, die dacht: ik doe ook een duit in het zakje.”

René: “Hahaha!”

Johan Derksen: “Het was een heel rustige jongen die daar op het hoekje zat.”

Wilfred: “Ja, met z’n drie vrienden. Ja, die werd gelijk door André naar buiten gedirigeerd natuurlijk.”

René vindt niet dat die jongen een definitief studioverbod moet krijgen. “Ja, maar die mag van mij wel een keer komen. Ja, ja, ja. Op de billen tikken… Ja, ja… Het mag schijnbaar niet, maar ik heb het ook wel eens gedaan. Hahahaha! Jij niet? Jij niet?”

Wilfred: “Nou, niet op zo’n manier, eerlijk gezegd.”

René: “Nee?”

Wilfred: “Nee, nee.”

Niet meer wakker

Er gebeurt in elk geval wat, vindt René. De concurrerende talkshows vindt hij bloedsaai. “Ik zat gisteren naar zowel Op1 als Jinek te kijken en als je dat volledig uitgekeken hebt, dan hoop je maar één ding: dat je de volgende ochtend niet meer wakker wordt. Dat je er gewoon in blijft.”

VI is bedoeld om de mensen wat vermaak te bieden, aldus René. “Weet je, kom op man. Ik rij hier elke dag naartoe, in de hoop dat het een leuk programmaatje wordt. Meer niet.”

Intens verdrietig

Wat is René’s missie bij VI? “Dat er een beetje om gelachen kan worden, Johan nog wat zinnige dingen zegt, Marcel er nog een leuke grap doorheen gooit en dan ga ik naar huis en denk ik: nou, leuk geweest.”

“Maar als ik dan naar die twee programma’s zit te kijken, dan denk ik echt: dat daar nog iemand naar kijkt. Ik word er intens verdrietig van.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen