Thijs Römer en Igone de Jongh voor het eerst samen op televisie

Het liefdespaar Thijs Römer en Igone de Jongh is maandag voor het eerst samen verschenen op televisie. Ze waren te gast bij Loretta Schrijver en Quinty Trustfull in hun programma Koffietijd.

Thijs Römer en Igone de Jongh © Koffietijd

Igone de Jongh en Thijs Römer vieren deze maand hun eenjarig huwelijksjubileum, maar we hebben hen nog nooit samen op televisie gezien. “Dit is ook wel bijzonder, want wij hebben een beetje gezocht en gekeken, maar volgens mij hebben jullie nog nooit samen in een programma gezeten”, merkte Quinty op.

‘Heel spannend’

Igone bevestigde dat. “Nog nooit. We vinden dit ook heel spannend.”

Het is ook best merkwaardig, aangezien Thijs normaal niet van dit soort tv-optredens is. Waarom zei hij ‘ja’ tegen deze tv-uitnodiging? “Het ging een beetje als volgt”, legde hij uit. “Ik hoorde Igone vorige week tegen haar vader zeggen: ‘Hai pap, ja we gaan naar Koffietijd. Ze willen een gezin of een familie hebben.’”

Vader Erik had daar echter niet zo’n zin in. “Toen hoorde ik Erik een beetje in de stress schieten en toen dacht ik: oké, het is niet mijn hobby, maar laten we het dan maar samen doen. Dus hopelijk zit Erik nu rustig te kijken en geniet hij van zijn ochtend.”

Corona

Hoe brengen Igone en Thijs de coronatijd door? Thijs: “Ik zou heel veel toneel gaan spelen dit jaar en in maart was al duidelijk dat dat moeilijk zou gaan worden. Ik hoop dat we dat in maart weer kunnen oppakken.”

Ondertussen zit Thijs niet bij de pakken neer. “In de lente hebben we tegen elkaar gezegd: ‘We gaan er een ongelooflijk mooie tijd van maken.’ We waren net buiten gaan wonen in Zuiderwoude en de kinderen vonden het daar heerlijk met alle ruimte. Het is ons goed gelukt en na de zomer vind ik het persoonlijk moeilijker, omdat het uitzichtlozer wordt en de dagen donkerder en korter zijn.”

Hele goede seks

Het was een vrij zoetsappig interview. Op een gegeven moment mochten Igone en Thijs vertellen wat ze het leukst vinden van elkaar. Igone merkte desgevraagd op dat Thijs zo enorm lief is en dat ze dat niet zo vaak ziet bij een man.

Kennelijk voelde Thijs zich toen enigszins aangetast in zijn mannelijkheid, want hij besloot het interview enigszins schunnig: “En we hebben natuurlijk hele goede seks!”

Fragment

Aan het begin van de uitzending vertelden Loretta en Quinty dat ze behoorlijk starstruck waren toen ze Igone voor het eerst ontmoetten.

De hele uitzending van Koffietijd ziet u terug via de RTL-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen