Maxime Meiland baalt van kritiek: ‘Ik moet niet klagen? Blablabla!’

Maxime Meiland ergert zich aan de kritiek die ze heeft gekregen op haar uitspraken dat ze Chateau Meiland achteraf gezien misschien beter niet had moeten doen. “Blablabla.”

Maxime Meiland © Tom Cornelissen

Veel BN’ers doen altijd net alsof ze eigenlijk helemaal niet bekend hadden willen zijn. Maxime Meiland is daar één van. Ze baalt naar eigen zeggen ontzettend van het sterrendom omdat ze zich heel beperkt voelt in het dagelijks leven. “Als ik dit wist had ik Chateau Meiland misschien niet gedaan”, beweerde ze onlangs.

Blablabla

De reacties die Maxime op deze uitspraak heeft gekregen vindt ze heel irritant, vertelt ze nu aan de Weekend. “Daar viel ook iedereen weer over, want je moet niet klagen en blablabla, maar ik sta daar nog hetzelfde in. Misschien dat het met de jaren meer went, dat weet ik natuurlijk niet, maar ik vind het nogal heftig af en toe.”

Hoe komt dat? “Misschien is dat omdat we ineens zo populair zijn geworden. Er was niet echt een fase waarin we aan de bekendheid konden wennen. Het bouwde zich niet langzaam op. Bij ons was het poef, en daar waren we.”

Debacle

Maxime heeft ook veel negatieve publiciteit gekregen vanwege het floppen van haar webshop Villa Vito. Zelf beweert ze dat men vanwege de hoge gasprijzen geen behoefte meer had aan haar ‘hoogwaardige’ maar peperdure kinderkleding, maar het zal natuurlijk ook meespelen dat ze meermaals is betrapt op het verkopen van AliExpress-rommel.

Gaat ze het nóg een keer proberen? “Nou nee, voorlopig niet. Ik weet niet of ik dat zo snel weer aan zou durven. Ik heb nu mijn twee meiden om voor te zorgen en dat is druk zat, dus ik vind het wel even best zo. Ik zit er niet heel erg mee, want ik heb het in ieder geval geprobeerd. Niet alles wordt nu eenmaal een succes. Het is niet anders.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen