Maxime Meiland baalt van BN’er-schap: ‘Mijn leven is beperkt’

Maxime Meiland baalt van de keerzijde van het sterrendom. Ze voelt zich naar eigen zeggen enorm beperkt in haar dagelijkse leven. “Als ik dit wist had ik Chateau Meiland misschien niet gedaan.”

Maxime Meiland © Tom Cornelissen

Veel BN’ers verkeren in een ontzettende luxepositie: ze verdienen met hun buitengewoon korte werkweken ongelooflijk riante salarissen. Ook Maxime Meiland kan daarover meepraten: voor het één keer per week door het beeld hobbelen in Chateau Meiland toucheert ze naar verluidt vele tonnen per jaar.

Maxime baalt

Maxime zou Maxime echter niet zijn als ze daar niet een enorme klaagzang aan vastknoopt. Ze vindt het BN’er-leven namelijk ontzéttend zwaar. “Mensen realiseren zich niet altijd dat er een keerzijde is”, zegt ze in Televizier. “Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij.”

Ze voelt zich enorm begrensd. “Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven. Ik vraag me weleens af, zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

Claire en Vivé

Maxime sleurt haar dochtertjes Claire en Vivé echter ook mee in haar tv-avontuur, waardoor zij op een gegeven moment óók te maken krijgen met al die nadelen van het BN’er-leven. Komen ze dit seizoen ook weer volop in beeld? “Gelukkig wel! We hebben afspraken gemaakt met de arbeidsinspectie. Ze mogen in beeld, zolang ze niet bewust het middelpunt zijn.”

Ze vervolgt: “Dat betekent ook dat je niks aan ze mag vragen. Ja, het is een gedoe, haha. Maar joh, ik ben allang blij dat dit kan. Het was echt geen doen om die meiden iedere keer uit beeld te moeten houden als we gingen draaien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland baalt van het BN'er-schap. Goed moment om uit de publiciteit te treden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen