Rob Kemps kampt ineens met sterallures: ‘Komt door Matthijs’

Rob Kemps zorgt voor groeiende ergernis met zijn verwaande en bozige gedrag achter de schermen. Mogelijk komt dat door zijn omgang met Matthijs van Nieuwkerk, zegt Johan Derksen.

Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk © BNNVARA

Het lijkt erop dat Rob Kemps door zijn lucratieve tv-werk iets te veel in zichzelf is gaan geloven. Hij heeft maandag hemel en aarde bewogen toen hij hoorde dat de mannen van Vandaag Inside zijn programma Chansons! op de hak wilden nemen. Toen RTL Boulevard daarover berichtte, hing hij daar ook al woest aan de lijn. “K*tprogramma!”, riep hij.

Rob boos op alles

Wilfred Genee vindt het ongelooflijk dat Rob in het echt zo’n boos mannetje blijkt te zijn. “Hij is overal boos over. Ik las ook op Boulevard” , zegt hij in Vandaag Inside.

Collega René van der Gijp: “Dat vindt hij een k*tprogramma. Ik moet heel eerlijk zeggen: daar geef ik hem geen gelijk in. Nee, ik kijk best iedere avond RTL Boulevard, om een uur of 00.30 uur. Dat kijkt heel lekker weg. Nee, dat is geen k*tprogramma.”

Wilfred: “Nee, dus Rob zit ernaast.”

Sterallures

Johan Derksen verbaast zich erover dat Rob ineens zoveel sterallures vertoont. “Rob moet zich realiseren: hij heeft tot voor kort staan te schreeuwen op kermissen. Nu is hij plotseling een Talpa-ster, maar dat houdt niet in dat je alle zenders kunt coördineren en regisseren, hè?”

Hij vervolgt: “Kijk, hij wil alles in de hand houden en zelf bepalen wat er van hem uitgezonden wordt, maar je kunt worden veroordeeld of beoordeeld. Daar moet je genoegen mee nemen. Daar word je een grote jongen van.”

‘Wat is het probleem?’

Tafelgast Roxane Knetemann begrijpt niet waarom Rob ineens zo achterlijk doet. “Ik snap niet helemaal wat nou echt het probleem is. Hij heeft een uitzending gemaakt, weet wat er in die uitzending gebeurd is toch? Maar nu mogen jullie het niet nog een keer uitzenden! Ik snap het gewoon niet.”

Wilfred: “Omdat het op een bepaalde manier wordt geanalyseerd door René en daar is hij bang voor.”

Roxane: “Daar kun je toch misschien beter een beetje om lachen? Nu gaat het natuurlijk alleen maar door met jullie.”

‘Komt door Matthijs’

Johan sluit niet uit dat Rob zich ineens als een ster gedraagt omdat hij zo intensief met Matthijs van Nieuwkerk omgaat. “Het heeft denk ik ook te maken dat hij met Matthijs optrekt, want hij acteert echt een filmster. Hij wil ook interviews en foto’s van tevoren zien. Je moet je vragen per mail inleveren en dan tikt hij zelf de antwoorden wel in.”

Matthijs is volgens hem een typisch voorbeeld van iemand die wel héél erg in zichzelf is gaan geloven. “Dat heeft Matthijs extreem hoor. Het loopje, het lachje, de haartjes, het petje, de zonnebril. Overal wordt over nagedacht.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rob Kemps pr-matig handig bezig is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen