Caroline Tensen: ‘Ik ben een voorbeeld voor verzorgde vrouwen’

Caroline Tensen denkt dat ze een groot voorbeeld is voor Nederlandse vrouwen die verzorgd zijn. “Door Leco van Zadelhoff ben ik een voorbeeld geworden voor heel veel vrouwen.”

Caroline Tensen © RTL

Al sinds jaar en dag laat Caroline Tensen zich voor showbizzklussen opkalefateren door Leco van Zadelhoff. Die twee doen daar altijd heel erg gewichtig over; alsof het kapsel van Caroline een soort hogere vorm van kunst is. “Als ik haar heb opgemaakt en ze is aangekleed, dan ontploft Instagram”, riep Leco een keertje.

VHS-videoband

Poeh, poeh, nou, nou. Kan het wat minder? Nee, Caroline doet er nog een schepje bovenop in gesprek met de Party. Die ziet zich inmiddels als een soort lichtend voorbeeld voor de Nederlandse vrouw. “Leco en ik hebben samen wel iets neergezet. Dat duurt nog steeds voort. Als hij iets post over mijn haar of make-up, dan ontploft zijn Instagram.”

Ah, Instagram ontploft weer. Caroline’s pagina zal inmiddels wel zwart zien van het roet. “Door Leco ben ik een voorbeeld geworden voor heel veel vrouwen. Vroeger gingen ze met een VHS-videoband met één van mijn uitzendingen naar de kapsalon om aan kapsters te laten zien hoe ze hun haar wilden hebben, tegenwoordig nemen ze een telefoon mee.”

Caroline’s achterkant

Caroline beweert zelfs dat vrouwen op straat steeds aan haar vragen of ze haar van achteren op de foto kunnen nemen. “Nog wekelijks vraagt iemand of ze even een foto mag nemen van de achterkant van mijn haar, omdat ze het ook zo wil. Ik vind het leuk dat Leco en ik samen en soort voorbeeldfunctie bekleden voor vrouwen die er verzorgd uit willen zien.”

Ze vervolgt: “Leco is magisch met make-up en haar, en hij is altijd eerlijk: hij probeert geen overdreven jongere versie van mij te maken maar is meegegaan met mijn leeftijd. En toch weet hij dan precies de goede versie van iemand van 58 neer te zetten. Als ik een foto post op mijn Instagram, dan schrijven mensen erbij: ‘Ik wil ook zo’n Leco.'”

Zo’n Leco

Ook zo’n Leco? Wat?! Er is er toch maar één? “Ja, dan realiseer ik me: ik heb ‘m”, zegt Caroline bloedserieus.

“Als vriend is Leco echter nog veel belangrijker voor me. We sparren veel, bellen graag met elkaar en we kunnen lullen als twee kerels onder mekaar, haha. Hij is me aan alle kanten heel dierbaar.”

Instagram

Caroline en Leco, of, zoals volger Elizabeth hen noemt, ’twee integere mensen’:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Caroline Tensen als een groot voorbeeld voor de Nederlandse vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen