Ellemieke Vermolen puur voor het geld aan desk bij Shownieuws

Ellemieke Vermolen zit puur voor het geld aan de desk bij Shownieuws. Na haar scheiding van topkok Sergio Herman ging de geldkraan dicht en kon ze wel een lucratief tv-baantje gebruiken.

Ellemieke Vermolen © SBS 6, Instagram

Hoewel haar relatie met Sergio Herman op de klippen is gelopen, is Ellemieke Vermolen wel gewoon in België blijven wonen. Ze heeft na haar scheiding wel overwogen om terug te gaan, maar is vanwege haar twee kinderen gebleven. “Ik wil die jongens niet wegtrekken uit hun vertrouwde omgeving”, vertelt ze in De Telegraaf.

Baantje bij Shownieuws

Ellemieke heeft echter geen zin in een normaal baantje in België en daarom zien we haar sinds kort weer op de Nederlandse tv. Ze treedt regelmatig op in Shownieuws. “Ik rijd met liefde naar Amsterdam om aan te schuiven bij Shownieuws. Het is een eindje, maar ik heb het ervoor over.”

Shownieuws betaalt immers hartstikke goed. “Ik vind het heerlijk om daar te mogen praten over gezondheid, voeding en verzorging – ondanks dat ik voor elke uitzending duizend doden sterf, haha.”

Geldkraan dicht

Het is fijn dat ze weer wat tv-inkomsten heeft, aldus Ellemieke. “Shownieuws kwam op het juiste moment. Tijdens mijn huwelijk met Sergio hadden we afgesproken dat ik thuis zou blijven met de kinderen. Toen we uit elkaar gingen, ging de geldkraan ook gedeeltelijk dicht en moest ik op zoek naar manieren om weer financieel onafhankelijk te worden.”

Ze vervolgt: “Ik benaderde allerlei bedrijven voor samenwerkingen op social media en werd door Erland (Galjaard, een van de vele bobo’s bij Talpa, red.) gebeld met de vraag of ik het leuk zou vinden om af en toe aan te schuiven bij Shownieuws. Ik ben hartstikke trots op mezelf. Ik flik het toch maar even!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Ellemieke Vermolen een interessante tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen