Ellemieke Vermolen laat Humberto-kijkers schrikken: ‘Die bovenlip!’

Ellemieke Vermolen laat de televisiekijker wederom flink schrikken met haar lippen. Waar eerder haar onderlip voor onrust zorgde, is nu haar bovenlip aan de beurt. “Ik herken haar gewoon niet.”

Ellemieke Vermolen © RTL

De druk om het heersende schoonheidsideaal na te streven neemt mede door de populariteit van social media en het gebruik van fotofilters steeds meer toe. Het laten uitvoeren van cosmetische operaties is populairder dan ooit, maar is dit wel een wenselijke ontwikkeling? Niet altijd. Zo schrikt men zich nu rot van de lippen van Ellemieke Vermolen.

Lijpe filler

Ellemieke is volgens velen een mooie vrouw, maar toch lijkt ook zij zich genoodzaakt te voelen om aan zich te laten sleutelen. Ze plaatste in september een Instagram-foto zonder make-up en zonder filter om haar ‘real me‘ te tonen, maar het zorgde vooral voor verbijstering over haar onderlip, die bijna uit zijn voegen barstte.

Zo echt is die foto dan niet, constateerde juicekoningin Yvonne Coldeweijer. “Zonder filter maar met lijpe filler. Dat is niet ’the real me’ me, hè Ellemiek 😂.”

Bovenlip

Nu is het niet Ellemieke’s onderlip, maar haar bovenlip die voor beroering zorgt. Ze zat gisterenavond aan de talkshowtafel van Humberto op Zondag en de kijkers hingen wederom aan haar lippen. Niet alleen vanwege het aangrijpende persoonlijke verhaal dat ze daar vertelde, maar ook vanwege haar cosmetische uitschieter.

Kijker Riko twittert dat hij enorm geschrokken is en daar wakker van ligt. “Vooropgesteld: vreselijk wat ze heeft door moeten maken en knap hoe sterk ze eruit komt, maar ik kan echt niet slapen door die verminkte bovenlip van Ellemieke Vermolen. Waarom verminken vrouwen zich zo?”

Niet herkend

Nathalie vindt het eeuwig zonde van zo’n mooie vrouw als Ellemieke. “Ellemieke Vermolen bij Humberto. Ik had haar werkelijk niet herkend. Ze lijkt nu op alle andere patiënten van de botox-dokter. Zonde.”

Joens twittert: “Ik denk dat Ellemieke Vermolen wil dat we liplezen.”

Milko: “Haar bovenlip is een eigen leven gaan leiden! Mijn hemel, wat is er met haar gebeurd?”

En Pascal: “Ik ken toch echt een andere Ellemieke Vermolen. Wat zonde.”

‘Wat een gezeur!’

Sommige critici staan er dubbel in. Aan de ene kant is het uitsluitend aan Ellemieke wat ze met haar uiterlijk doet, maar aan de andere kant heeft ze als bekende vrouw ook een voorbeeldfunctie en kan dit eraan bijdragen dat onnodige cosmetische operaties genormaliseerd worden.

Marina vindt dat we Ellemieke met rust moeten laten: “Wat een gezeur over het uiterlijk van Ellemieke. Buitengewoon kil en respectloos om haast lacherig uit te halen. Terwijl ze zo’n indrukwekkend en indringende verhaal versteld over haar kind die ze verloor 😥. Wat een sterkte en mooie vrouw ben je hoor, Ellemieke ❤️.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ellemieke Vermolen mooier is met of zonder fillers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen