Yvonne Coldeweijer: ‘Veel dirt over nieuwe lover Leontine Ruiters’

Leontine Ruiters kan haar stoelriemen maar beter stevig vastmaken. Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft ze namelijk flink wat dirt binnengekregen over haar nieuwe lover John Huiberts.

Leontine Borsato en John Huiberts © Instagram

Ze staan deze week groot op de cover van de Story: het nieuwe liefdeskoppel Leontine Ruiters en John Huibers. De paparazzo van het blad, Edwin Smulders, heeft op Ibiza talloze foto’s gemaakt van de twee. En het is evident dat hij ze daar niet toevallig gespot heeft; het blad staat vol met kiekjes waarop ze lachend poseren.

Juicedreiging

Het lachen zal ze nu echter wel vergaan, want Yvonne Coldeweijer pakt uit met een enorme juicedreiging. “Leo maakt er meteen weer een mediastunt van. Sorry, maar ik heb toch wel weer juice over deze nieuwe liefde…”, zegt ze.

Ze vervolgt: “Gun jou echt een nieuwe liefde Leo, maar meid effe… Je weet niet wat ik allemaal binnen heb gekregen over deze miljonair dus zou eerst ff elkaar rustig leren kennen en de media er zoveel mogelijk buiten houden.”

‘Come on!’

Leontine heeft de Story namelijk zélf ingeschakeld, weet Yvonne. “Ik hoor van een inside spion dat ze zelf heeft gebeld om de foto’s te laten maken. Come on. Niet gelijk die marketingmachine laten draaien, want het kan nog alle kanten op.”

Welke juice heeft Yvonne tot nu toe binnengekregen? “Het gerucht gaat dat de nieuwe vlam van Leo een gezinnetje achter heeft gelaten voor haar… Hij had vijf jaar lang een relatie en was acht weken geleden nog op Ibiez met deze vrouw en haar kids. Dat is wel erg kort geleden…”

Zeer verdrietig

Wat vindt dat vermeende gezinnetje van John daar dan van? “Heb begrepen dat zij zeer verdrietig zijn over deze nieuwe situatie…”

Ze vervolgt: “Ik weet het fijne er niet van en weet ook niet hoe dit precies is gelopen, maar omdat ze meteen zichtbaar poseren voor de camera van de Story terwijl dit toch niet helemaal netjes is gegaan, wil ik het even verder onderzoeken. I’m on it.”

Schan-da-lig

Even later meldt Yvonne: “Zojuist bevestigd uit spionnen uit eerste en tweede hand; de situatie is nog schrijnender dan ik al vermoedde. De vriendin van John moest er vorige week via de media achterkomen dat haar vriend een relatie heeft met Leontine. Ze was zelf nog in de veronderstelling dat ze gewoon een relatie met hem had.”

“Zo sneu… ook voor haar kids. Iedereen is echt superverdrietig. Wat is dit voor iemand joh.”

Story-cover

De cover van de Story met daarop Leontine:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Ruiters schijnt de Story-paparazzo zélf te hebben uitgenodigd. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen