Stella Bergsma wil dat kritiek op Glennis Grace stopt: ‘Kotsbeu!’

Stella Bergsma wil dat de mensen in Nederland direct stoppen met het bekritiseren van Glennis Grace. “Het valt me op dat iedereen zo enorm hardvochtig is over haar”, zegt de columniste.

Stella Bergsma en Glennis Grace © SBS 6, RTL 4

Het is volgens Stella Bergsma nu echt genoeg geweest met alle kritiek die er wordt geuit op Glennis Grace. Ze wil dat het stopt. “Het valt me op dat iedereen zo enorm hardvochtig is over Glennis Grace. Ja, ze zat honderd procent fout. Maar dat weten we nu toch wel? Ze zat fout en krijgt straf en door! Wie zonder zonde is schrijve de eerste tweet.”

Totaaldebiel

Ene psycholoog Björn begrijpt weinig van deze tweet van Stella. “Het zit hem vooral in het feit dat ze oneerlijk blijft in plaats van dat ze toegeeft. Niet honderd procent de schuld naar zichzelf trekt, maar nog steeds tussen neus en lippen door schuld bij vakkenvullers neer wil leggen. ‘Wat haar zoon wel niet allemaal is aangedaan.'”

Stella daarop: “Kennelijk ervaart ze het zo.”

Ene historicus Bart: “Dat is nu juist het punt. Als ik me als een totaaldebiel gedraag, maar dat niet zo ervaar en om mij heen begin te wijzen, dan kan ik vermoedelijk ook op weinig sympathie rekenen vanuit mijn omgeving.”

Straatje schoonvegen

UvA-professor Jaap Kooijman: “Denk dat de ophef stuk minder was geweest als ze niet vorige week bij Jinek was verschenen om haar straatje schoon te vegen.”

Stella: “Ik denk dat mensen het veel te lekker vinden om te wijzen naar andermans straatje en zo het vuil in hun eigen straatje niet onder ogen te komen.”

Kotsbeu

Mevrouw Julia: “Muah… Ik hoor wat je zegt, maar je kunt nou eenmaal niet iedereen op z’n bek rammen en vind het eerlijk gezegd best prettig dat mensen verontwaardigd zijn over iemand die dat wel doet. Natuurlijk is niemand perfect; dat liegen boeit me niet, maar dit is wel het andere uiterste.”

Stella: “Ja maar het blijft maar dooorgaaan. (…) Ik ben mensen en hun eeuwige negativiteit die maar door- en doorgaat kotsbeu. Dat mensen er zoooo van genieten om maar te blijven trappen en trappen maakt ze toch helemaal geen haar beter?”

Ook Henny boos

Ook Henny Huisman is klaar met de kritiek op zijn Soundmixshow-talent Glennis:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de kritiek op Glennis Grace moet stoppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen