Thijs Römer zorgt voor speculaties met plotselinge werkpauze

Thijs Römer zorgt voor flink wat speculaties met zijn plotselinge werkpauze. Veel mensen denken dat de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag er iets mee te maken hebben.

Thijs Römer © William Rutten

De 44-jarige Thijs Römer heeft zijn hele agenda leeg geveegd met als reden dat hij het afgelopen jaar te veel hooi op zijn vork heeft genomen. Daarom heeft hij onder meer een lucratieve filmklus afgezegd. Critici vragen zich af of hij wel de waarheid spreekt en of de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag hier misschien iets mee te maken hebben.

Luuk sceptisch

Zijn aangeefster Nena Kruizenga denkt in elk geval van wél. En ook Luuk Ikink, de presentator van RTL Boulevard, trekt de verklaring van Thijs in twijfel: “Wat moeten we hier nou mee? Is hij nou overwerkt of bereidt hij zich voor op iets heel naars en vervelends?”

Showbizzkenner Rob Goossens: “Een heel goede vraag. Ik vind het in elk geval heel erg zonde, want ik had dus begrepen dat hij in Oei, Ik Groei met Katja een modern stel zou gaan spelen, waarbij ze samen toch nog een kind hebben maar gescheiden zijn. Ik dacht: dat is toch wel heel erg grappig en dat gaat nu aan onze neus voorbij.”

Grote commotie

Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws: “Het komt natuurlijk wel na een periode van grote commotie rond hem.”

Collega Airen Mylene: “Denken jullie dat zijn rustperiode daarmee te maken heeft?”

Evert: “Je bent gelijk te denken: één en één is twee, maar je weet natuurlijk niet in welke mate. Misschien speelt er wel meer en is dit het laatste zetje dat hij moest hebben om het even rustiger aan te gaan doen, maar er was wel veel commotie.”

Rechtlijnig

De beschuldigingen zijn hard aangekomen bij Thijs, denkt Evert. “Hij is natuurlijk best een rechtlijnige man en het past op de een of andere manier helemaal niet bij hem. Ik denk dat hij er heel slecht mee omgaat en het ook heel slecht trekt.”

Patty Brard denkt dat Thijs een goede keuze maakt: “Ze zeggen toch ook altijd: ‘Als je geschoren wordt, moet je stil blijven zitten.’ In dit geval denk ik dat hij gewoon het beste heel erg stil kan gaan zitten en zo’n film even aan zich voorbij laten gaan.”

Geen bewijs

Ze leeft wel met Thijs mee. “Ik kan me ook wel weer voorstellen dat het hele moeilijk is dat je niet het werk kan uitoefenen dat je graag wil, terwijl er nog helemaal geen bewijs is.”

Evert: “Of gewoon je verhaal kan doen, want daar is het ook het moment niet naar nu.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de beschuldigingen iets te maken hebben met de werkpauze van Thijs Römer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen