Samantha Steenwijk krijgt verbale vuistslag: ‘Hypocriete trien!’

Samantha Steenwijk krijgt een flinke verbale vuistslag van haar aartsvijand Yvonne Coldeweijer. Zij noemt de zangeres een ‘hypocriete trein’ vanwege haar geknuffel met tuigrapper Lil Kleine.

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer © RTL

Ze had er al weinig, maar nu heeft Samantha Steenwijk nóg meer sympathiepunten verspeeld. Ze heeft gisterenavond namelijk lopen knuffelen met Jorik Scholten (Lil Kleine), de man die reeds wekenlang in voorarrest heeft gezeten vanwege de walgelijke mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes.

Hypocriete trien

Yvonne Coldeweijer, die begin dit jaar de beelden van die mishandeling naar buiten bracht, vindt Samantha een enorme hypocriet. “Wat ben je toch een hypocrite trien hè, Samant”, sneert ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Vorige week sneerde je nog naar mij dat er mensen lekker gaan op andermans leed, want jij bent blijkbaar een moraalridder. Sta je vervolgens te knuffelen met iemand die in voorarrest heft gezeten omdat ie z’n vrouw in elkaar slaat. Wat ga jij af hier, zeg! Embarrassing.”

Sensatie

De knuffel tussen Samantha en Jorik vond plaats tijdens de première van Tino Martins theatertour. Merkwaardig genoeg waren ook Jaimie’s besties Estelle Cruijff en Koen Kardashian daar aanwezig. “Dit moet toch sensa hebben opgeleverd”, zegt Yvonne.

Ze vervolgt: “Vorig jaar zomer heeft Lil Koen zelfs op z’n oog geslagen. En nu komen ze elkaar weer tegen backstage bij Tino. Ben benieuwd of ze nog iets tegen Lil hebben gezegd!? We need to know the juice!”

Felle kritiek

Overigens is Yvonne niet de enige die felle kritiek uit op Samantha. “Kennelijk vergeten deze hersenloze lui alles als ze een avond met die dronken c-artiest mogen doorbrengen. Vreemd hoor dat mensen klaar zijn met dit hypocriete zooitje”, twittert Rogier bijvoorbeeld.

Frans: “Mevrouwtje hypocrisie.”

En ene Sarah: “Ja, ze moet wat om weer in de bladen te komen.”

Instagram

Samantha en haar humoristisch bedoelde filmpjes op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan Samantha Steenwijk nu ooit nog geloofwaardig de moraalridder spelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen