Luuk Ikink denkt nog steeds dat Arjen Lubach-juice een stunt is

Luuk Ikink is in opperste staat van verwarring. De presentator van RTL Boulevard volgt de ruzie tussen Arjen Lubach en de juicekanalen op de voet, maar kan er niet over uit. “Is dit een stunt?”

Yvonne Coldeweijer, Arjen Lubach en Luuk Ikink © RTL

Yvonne Coldeweijer begon medio augustus met het verspreiden van wat merkwaardige roddels over Arjen Lubach. De co-host van haar podcast, Mark Koster, riep op een gegeven moment zelfs dat de VPRO onderzoek zou doen naar zijn gedragingen. Volstrekte lariekoek, reageerde de omroep. Ondertussen gonst het van de geruchten dat dit geen doorsnee juicezaak is.

Pr-stunt van Arjen?

RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens sprak drie weken geleden het vermoeden uit dat dit een pr-stunt betreft. “Het zou natuurlijk kunnen. Er komt een nieuw seizoen aan en het is wel lekker natuurlijk om de buzz al een beetje op gang te brengen, maar ik zou zeggen: dit soort dingen, daar maak je toch eigenlijk geen grapje van.”

Het gerucht dat Arjen afgelopen maandag in de seizoensopener van ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ een onthullend item over de juicekanalen zou brengen, bleek niet te kloppen. Sterker nog: gisteren onthulde Yvonne dat ze Arjens advocaat op haar dak heeft gekregen. Ze heeft een paar stories verwijderd en nu zegt Arjen dat de kous voor hem af is.

Luuk in verwarring

Luuk Ikink, het stralende middelpunt van RTL Boulevard, is echt he-le-maal confuus. “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb de hele dag hierover na zitten denken, over deze kwestie, en ik geloof het gewoon niet. Ik denk nog steeds dat dit een soort grote stunt is”, zei hij gisterenavond in de showrubriek.

Co-host Bridget Maasland: “Vanuit Arjen?”

Luuk: “Ja. En het is misschien een beetje naïef, want we hebben zelfs de advocaat van Arjen Lubach gesproken, wat trouwens dezelfde advocaat is als die Samantha Steenwijk in de arm heeft genomen in haar zaak tegen Yvonne.”

‘Moet stunt zijn’

Wat zegt die advocaat dan? “Zelfs die hebben we gesproken en die geeft aan: ‘We hebben inderdaad een briefje gestuurd naar Yvonne Coldeweijer’, maar ik heb toch in mijn hoofd: dit moet een soort stunt zijn.”

Bridget: “Maar waar zit dan dat jij dan denkt dat het een stunt is? Omdat het Arjen is? “

Luuk: “Ja, het is Arjen en ik denk van: hij gaat niet zomaar een advocaat in de arm nemen. En het zijn telkens diezelfde stapjes die worden genomen, die al die andere mensen ook hebben gedaan. Eerst een beetje een fotootje, daarna een advocaat, daarna weer een beetje half ontkennen.”

Opzichtig

Luuk denkt dat er een luchtje aan de zaak zit. “Het voelt gewoon heel opzichtig, maar wie weet: misschien is het een echte zaak, dat weet ik niet, maar het voelt een beetje neppig.”

Bridget: “Ik heb het gevoel dat we er nog op terug gaan komen.”

Ook AD-mediajournalist Marcus den Blanken heeft het idee dat dit nog geen afgesloten hoofdstuk is. Hij vraagt zich af of Arjen er nog iets mee gaat doen, zegt hij in de AD Mediapodcast. “Ik ben heel benieuwd of hij iets over bepaalde…”

Angela de Jong vult aan: “Juicekanalen gaat zeggen, zeker? Ja, dat ben ik ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de juice over Arjen Lubach ook maar een vreemd verhaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen