Bridget Maasland denkt dat Ali B liegt: ‘Ik geloof het gewoon niet!’

Bridget Maasland gelooft echt he-le-maal niets van de verklaring die Ali B heeft gegeven over zijn verschijning in een muziekstudio. “Ik kan het me dus echt niet voorstellen!”

Bridget Maasland en Ali B © RTL, Instagram

Brownie Dutch, een boezemvriend van Ali B, bracht gisteren via zijn stories op Instagram drie opvallende filmpjes naar buiten. Hierop is te zien hoe Ali als vertrouwd in een muziekstudio staat, terwijl hij iets aan het inzingen is. “Guess who’s back“, schrijft Brownie Dutch daarbij.

‘Spontane post’

De plotselinge verschijning van Ali in de muziekstudio heeft werkelijk alle showmedia gehaald. Veel mensen verbazen zich er namelijk over dat hij nog steeds rondloopt zonder bal en ketting aan zijn voet. ‘Is Ali B bezig met een comeback? Rapper is aan het werk in de studio’, luidde een van de vele headlines.

Wat zegt Breghje Kommers, de vrouw en manager van Ali, hiervan? “Ali is nooit gestopt met muziek maken. Er is niets concreets qua release. Maar muziek maken is onderdeel van zijn DNA. De post van Brownie was spontaan, daar was Ali niet van op de hoogte.”

Bridget sceptisch

Bridget Maasland gelooft niets van die verklaring van Ali en zijn vrouw. “Dat kan ik me dus niet voorstellen”, laat ze weten in RTL Boulevard.

Collega Luuk Ikink: “Jij denkt dat hij in ieder geval geweten heeft dat er een postje naar buiten zou gaan?”

Bridget: “Ja, zij zijn al jaren altijd samen. Je weet wat er speelt en dan ga je dat niet argeloos even zo plaatsen.”

Luuk: “Want die Brownie Dutch weet ook wel van: dat gaat wel eens wat media-ophef veroorzaken.”

Bridget: “Ja, natuurlijk.”

Luuk: “Dat denk ik ook.”

Soort rentree

Story-baas Guido den Aantrekker zegt in Shownieuws ook niet te geloven dat dit een spontane actie is. “Daar moet Ali natuurlijk ook wel van geweten hebben. Misschien is dit een soort rentree waar hij mee bezig is.”

Wat Ali B aan het inzingen was, was overigens niet te horen. “Het geluid zat er niet bij. Dat vind ik in dit geval persoonlijk niet zo erg.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ali B op deze manier uittest wanneer men klaar is voor zijn comeback?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen