Linda de Mol krijgt waarschuwing van Boulevard: ‘Doe het níet!’

Linda de Mol heeft gisterenavond min of meer een waarschuwing gekregen van RTL Boulevard om niet terug te keren in de armen van Jeroen Rietbergen. “Dat zou echt heel raar zijn.”

Aran Bade en Linda de Mol © RTL

RTL Boulevard is een van de invloedrijkste showmedia van het land en de mening van het programma is dan ook erg belangrijk voor BN’ers. Hun succes hangt immers voor een groot deel af van hun imago. Linda de Mol zal haar oor dan ook goed te luisteren leggen nu ze bijna weer terugkeert op televisie: overmorgen begint Miljoenenjacht.

‘Zou heel raar zijn’

De geruchten dat Linda weer in bed zou liggen met Voice-viezerik Jeroen Rietbergen hebben ook Boulevard bereikt. Hoewel Linda ontkent, lijkt de showrubriek niet overtuigd. “Er is nog steeds de vraag: heeft ze nou wel of niet een relatie weer met Jeroen Rietbergen?”, meent verslaggever Aran Bade.

Aran zou het Linda uit publicitair oogpunt zéér ontraden, wat natuurlijk gewoon een keiharde waarschuwing is van de showrubriek. “Ik zou het héél vreemd vinden als dat echt zo is. Er gaan hardnekkige geruchten dat het zo is. Xenia, de manager, ontkent dat. Het zou ook heel raar zijn.”

‘Al die slachtoffers!’

Linda kan het eigenlijk niet maken, vindt Aran. “Er is zóveel gebeurd, het is veel groter dan alleen een persoonlijk drama, want dit treft het hele programma en al die slachtoffers.”

Aran vindt dat Linda nog steeds een interview moet geven over haar rol in de Voice-rel. “Ik zou er wél wat over zeggen. Het gevoel is een beetje dat iedereen binnen de familie De Mol zoiets heeft van: zak er allemaal in, we hebben het er niet meer over en we zien het wel als die zaak voorkomt.”

Niet serieus nemen

Die opstelling van Linda en heel Talpa stoort Aran mateloos. “Het probleem, en dat zie je ook wat breder vind ik bij Talpa, is dat je gewoon je kijker niet serieus neemt als je dat niet doet.”

Het lijkt erop dat Linda zondag in Miljoenenjacht wel kort haar dank zal uitspreken voor alle steun die ze heeft ontvangen, maar dat vindt Aran niet genoeg. “Ik Hou Van Holland kan ze nu gewoon nog niet doen. Ze is wel heel erg aan het twijfelen of ze de oudejaarsversie kan doen.”

Linda in huispak

Linda loopt momenteel wel mee achter de schermen van Ik Hou Van Holland, weet Aran. “Er wordt ook gezegd: ‘Als ze niet op de set is van Miljoenenjacht, wenst ze niet aangesproken te worden.’”

Is dat niet een beetje arrogant? “Dat wordt dan vast denk ik zo vertaald naar dat zij dat niet zegt, maar dat de mensen om haar heen haar in bescherming nemen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen