René van der Gijp wijst Robbert Rodenburg af: ‘Pleur op, joh!’

René van der Gijp zit nog liever in een tbs-kliniek dan dat hij zichzelf 24 uur laat opsluiten met interviewer Robbert Rodenburg. “Ik kreeg een mailtje van hem. Pleur toch op, joh. Ik ben niet gek geworden!”

Robbert Rodenburg en René van der Gijp © YouTube, SBS 6

BN’er-knuffelaar Robbert Rodenburg maakt furore met zijn interviews waarin hij sterren een welkome slijmdouche geeft. Naast zijn online talkshow Open Kaart gaat hij nu ook het tv-format 24 Uur Met nieuw leven inblazen. Althans, dat meldt René van der Gijp, die daarvoor een uitnodiging heeft gekregen, in Vandaag Inside.

24 uur met Robbert

Het programma 24 Uur Met is jarenlang gepresenteerd door eerst Wilfried de Jong en later Theo Maassen. Ze lieten zich dan steeds een etmaal opsluiten met een andere BN’er. En nu gaat Robbert het stokje overnemen, onthult René.

René loopt er echter niet warm voor. “Ik kreeg toevallig vandaag een mailtje van hem dat hij een nieuw programma ging doen: 24 Uur Met, en dat hij dat heel erg graag met mij wilde doen. Toen heb ik hem teruggemaild dat ik nog liever 24 uur in een tbs-kliniek zit. Hahaha. Pleur toch op, joh.”

‘Ik ben niet gek!’

René begrijpt niet dat Robbert hem daar überhaupt een uitnodiging voor stuurt. “Ik ga toch geen 24 uur met een gozer in een kamer zitten? Ik ben niet helemaal gek geworden!”

Johan Derksen vervolgens, wijzend naar de seksuele voorkeur van Robbert: “Ja, 24 uur met een kurk in je reet!”

Hij kent Robbert niet eens: “En die Robbert, wie is dat?”

René: “Ja, dat is een gozer die dan op dat YouTube wat doet. (…) Is is echt homo?”

Sylvie Meis

Robbert is momenteel in het nieuws vanwege zijn lange interview met Sylvie Meis. René: “Ik zou je zeggen: Wieke, de visagiste, weet precies waar ik van hou. Ik ken ze allang natuurlijk en ze zei dat ik moest kijken naar het interview van Robbert Rodenburg met Sylvie Meis. Duurt veertig minuten. En daar ga ik morgen een paar beelden van meenemen.”

Johan: “Sylvie Meis kan ik nog geen veertig seconden aanhoren.”

René lachend: “Nee, het schijnt heel pijnlijk geweest te zijn. Het schijnt ook weer tenenkrommend geweest te zijn.”

Open Kaart

Het interview van Robbert met Sylvie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u ja zeggen tegen Robbert Rodenburg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen