Edsilia Rombley krijgt kritiek op jurk: ‘Je ziet er onnodig zwaar uit!’

Edsilia Rombley wordt behoorlijk afgekraakt om de jurk die ze deze zomer droeg bij de première van de film Bon Bini Holland 3 (zie onderstaand). “Ze ziet er op deze manier onnodig zwaar uit.”

Edsilia Rombley © RTL

De première van de flauwe bioscoopfilm Bon Bini Holland 3 werd afgelopen zomer bijgewoond door meerdere BN’ers, waaronder Edsilia Rombley. Zij liet zich voor de feestelijke bijeenkomst stylen door haar goede vriendin Berget Lewis. Nu wordt deze outfit onder de loep genomen door couturier Paul Schulten in zijn wekelijkse rubriek in de Story.

‘Edsilia lijkt dik!’

Wat blijkt? Paul vindt dat Edsilia er behoorlijk dik uitziet in de jurk die ze droeg naar de première (zie onderstaand). Hij vindt het idee van deze fleurige jurk ‘leuk’, maar: “De uitvoering is slecht. De geplooide rok hangt aan een geplooide band en dat maakt zwaar. Zo’n effect wil je natuurlijk niet.”

De lange wijde mouwen maken het volgens Paul alleen maar erger. “Dat kleedt ook niet af. Daarbij komt dat het dessin behoorlijk opvallend is. Alles bij elkaar is dit geen geschikte outfit voor Edsilia, die zo mooi afgevallen is maar nu onnodig zwaarder lijkt. Erg jammer.”

Niet flatteus

Edsilia blijkt er dus helemaal níets van te begrijpen, want haar make-up is ook al niet in orde. “De glitteroogschaduw rondom de ogen vind ik lelijk. Vooral ónder de ogen is dat ‘not done’ en onbegrijpelijk. Het staat niet flatteus. En de foundation is helaas niet in balans aangebracht.”

De witte nagellak dan, is die dan wél goed? Nee. Die is weer ’te aanwezig’. “Ik vind die kleur hier te hard. Gebroken wit of naturelkleurig had ik beter gevonden.”

Jurk in kwestie

De omstreden jurk in kwestie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het terecht dat Edsilia Rombley af wordt gefakkeld omdat ze er te zwaar uit zou zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen