Fajah Lourens wil bedrijf verkopen: ‘Graag voor 150 miljoen euro’

Fajah Lourens heeft zichzelf weer eens ten doel gesteld om haar dieetbedrijf te verkopen voor een megabedrag. Ze wil het binnen nu en drie jaar van de hand doen. “Graag voor 150 miljoen euro.”

Fajah Lourens © NPO

De afgelopen jaren is Fajah Lourens razenddruk met haar bedrijf MKBM (My Killer Body Motivation), waarmee ze onder meer proteïnerepen en afvalboeken verkoopt. Ze riep bijna twee jaar geleden dat ze de boel binnen drie jaar wil verkopen voor 100 miljoen euro. Dat lijkt niet te gaan lukken en daarom heeft ze zichzelf maar een nieuw doel gesteld.

150 miljoen euro

Fajah roept nu wederom dat ze de tent binnen drie jaar wil verkopen, maar dan voor 150 miljoen. “Mijn nieuwe doel is om binnen drie jaar mijn bedrijf te verkopen voor 150 miljoen euro”, zegt de oud-GTST-actrice in de nieuwste LINDA.

Wat moet Fajah eigenlijk met al dat geld? “Dat geld heb ik nodig voor mijn plan: het opzetten van een high-end super-de-luxe holistisch centrum, inclusief rehab. Bestemd voor CEO’s én mensen met een beperkt budget die ik gratis wil behandelen. In mijn hoofd heb ik het al helemaal uitgewerkt. Geloof me: over drie jaar staat het er echt.”

Dolce & Gabbana

Verder heeft Fajah het geld ook nodig om haar dure levensstijl te onderhouden. “Ik wil wél businessclass vliegen, vanwege het comfort en de vrijheid. En oké, ik heb laatst een paar Dolce & Gabbana-laarsjes gekocht die 1500 euro kostten. Aan mooie hakken geef ik wel geld uit.”

Heeft ze ook nog een dure toyboy op de bank zitten? Nee, daar heeft Fajah geen zin in. “Ik kwam erachter dat ik diep vanbinnen nu geen relatie wil. Omdat ik een ander doel heb – mijn bedrijf verkopen – en ik gewoon lekker thuis wil zijn met mijn kinderen, kippen en hond. Dan ben ik intens gelukkig.”

Love & attraction

Al met al is Fajah dus lekker ambitieus, maar haar magazijn vol proteïnerepen verkopen voor 150 miljoen euro, gaat dat niet wat ver?

Fajah denkt van niet. “In professioneel opzicht geloof ik erg in love & attraction. Ik weet precies wat ik wil en dat trek ik dan ook aan.”

Überwappie

Overigens staat Fajah deze maand op de cover van de LINDA., dat in opspraak is geraakt vanwege de tettenrel. Niet iedereen vindt echter dat zij een plekje in het blad verdient:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Fajah Lourens roept om de paar jaar dat ze haar bedrijf voor een megabedrag wil verkopen. Gaat dat lukken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen