Rogier Smit woest op Shownieuws: ‘Ik was om 4.00 uur wakker!’

Rogier Smit is behoorlijk pissig op verslaggever Thom Goderie en zijn collega’s van Shownieuws. Hij ergert zich eraan dat ze hem neerzetten als verwarde man. “Ik was om 4.00 uur wakker!”

Rogier Smit © RTL

De gevallen tv-sterren Frank Jansen en Rogier Smit zijn na een vechtscheiding van bijna twee jaar officieel uit elkaar. Ze troffen gisteren bij de rechtbank niet alleen elkaar, maar ook camerateams van RTL Boulevard en Shownieuws aan. Waar Frank de journalisten keurig te woord stond, moest Rogier er niets van weten. Hij deed heel bokkig en eigenaardig.

Geen stabiele indruk

Rogier had helemaal geen zin in media-aandacht. “Echt, serieus? Hebben jullie niets beters te doen? Ik dacht dat er een leuk tafeltje misschien zou staan. Een leuke lunch met mij”, zei hij geërgerd. Dan over de oranje plopkap van RTL Boulevard: “Leuke knop. Leuk oranje.”

Tv-kenner Rob Goossens van Boulevard vreest dat Rogier niet helemaal lekker is. “Hij komt met heel rare teksten. Hij complimenteerde ons voor onze oranje plopkap. Dat maakt niet een heel stabiele indruk.”

Verwarde man

Shownieuws-verslaggever Thom Goderie heeft Rogier bij de rechtbank geconfronteerd met zijn rare gedrag. “Je komt zo verward over”, zei hij. Rogier daarop: “Verward? Komt door jou. Ik ben verliefd op je.”

Thom na afloop van het item in de studio: “Rogier liet aan mij weten dat hij echt níet blij was dat de pers erbij was.”

Collega Bart Ettekoven: “Wat had hij dan verwacht? Ze hebben een publiek leven gehad en kwamen op alle feesten en partijen. Hij heeft er alles aan gedaan om bekend te worden en dan verwacht je dat je scheiding in stilte voorbijgaat? (…) Rogier is destijds naar Evert toegegaan en heeft toen alle sleaze and dirt geopenbaard, tot bankafschriften aan toe.”

Patty haalt uit

Patty Brard denkt dat Rogier van het padje is. “Ik heb het idee dat hij zijn bed nog niet gezien heeft. Sorry dat ik het zeg. Al rokend en al ehh… Het leek er op alsof hij volledig de weg kwijt was.”

Bart: “Dat schijnt dus ook zo geweest te zijn in de rechtszaal. (…) Hij was boos en ook agressief naar mensen van de pers toe.”

Natacha Harlequin, inhoudelijk niet bepaald de sterkste deskundige van Shownieuws, geeft daarop aan dat Rogier waarschijnlijk gewoon last had van stress en verdriet. Patty: “Ja, hou toch op.”

Rogier boos

Rogier laat op Instagram weten dat hij blij is met de woorden van Natacha. “Chapeau! Je haalt de woorden uit mijn mond. Het is ónze scheiding. Respect! Dus dat! You rock, girl. Het recht zal zegevieren.”

De realitybekendheid begrijpt de kritiek van Natacha’s collega’s niet. “Ik ben om vier uur vannacht opgestaan omdat ik uit Leeuwarden moest komen. Mag ik een beetje moe en zenuwachtig zijn? Nee dan word ik door Thom Goderie als…”

Hij besluit: “Het was achter gesloten deuren en iedereen heeft een klok horen… De echte waarheid volgt zwart op wit en laten we het daar dan bij laten.”

Statement

De statements van Rogier vol onafgemaakte zinnen:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen