Fajah Lourens wil binnen nu en drie jaar 100 miljoen euro cashen

Fajah Lourens wil haar bedrijf binnen nu en drie jaar verkopen voor een duizelingwekkende 100 miljoen euro. “Geen grap”, laat ze weten in het tijdschrift Quote.

Fajah Lourens © Ranking the Stars

Het killerbody-imperium van Fajah Lourens is erg succesvol. Ze heeft al honderdduizenden boeken verkocht en niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Ze heeft nu haar eigen uitgeverij, merchandise, sportkleding en supplementen. “Ik wilde meer passieve inkomsten genereren, dus ben ik een nieuw bedrijf gestart: Killerbody.”

Fajah bij 660 Jumbo’s

Met Killerbody maakt ze gezonde supermarktproducten, zoals proteïnewater en eiwitrepen. Die worden nu bij 660 Jumbo’s verkocht. “En goed ook. We verkopen per week 3000 repen méér dan de bestverkochte gezonde repen die al in het schap lagen.”

Nu wil Fajah keihard doorpakken. “We zijn druk met opschalen, nieuwe smaken, meer verkooppunten en de stap naar het buitenland.. We gaan zeker internationaal. Ik streef ernaar om dit bedrijf binnen drie jaar voor 100 miljoen euro te verkopen.”

Geen grap

Honderd miljoen euro? Daarmee zou ze in één klap een van de rijkste Nederlanders zijn. “Geen grap. Ik geloof dat je zulke dromen, hoe groot ook, gewoon moet uitspreken.”

En dat wil ze allemaal bereiken met een klein team. “Ik denk aan maximaal tien mensen. Iedere werknemer kost je een uur per week, dus dan ben je al tien uur kwijt.”

“Ik werk voor m’n vrijheid. Met geld kun je rust kopen. Het is dus zaak om eerst multimiljonair te worden. En dat word ik ook. Daar twijfel ik geen seconde aan”, besluit ze in de Quote.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen