Chris Zegers krijgt vuistslag van Johan Derksen: ‘Ongelooflijk!’

Chris Zegers krijgt flink op zijn donder van Johan Derksen. De Vandaag Inside-ster vindt dat de presentator zich overschat door zich in de talkshow Op1 te bemoeien met geopolitieke zaken.

Chris Zegers en Johan Derksen © NPO, SBS

Het is geen geheim dat BN’ers in talkshows altijd denken dat ze alle wijsheid in pacht hebben. Ze generen zich er absoluut niet voor om uitgebreid te vertellen wat ze allemaal vinden van onderwerpen waar ze helemaal geen verstand van hebben. Zo bemoeide Chris Zegers zich eergisteren in Op1 met de oorlog die Rusland is begonnen in Oekraïne.

Chris of Clingendael?

Chris werd aan tafel terechtgewezen door een NAVO-topman, die vermoedt dat de presentator met open ogen in Russische propaganda is getrapt. “Niet te geloven zeg”, zegt Johan Derksen, die de uitzending heeft teruggekeken, in zijn eigen programma Vandaag Inside.

Hij vervolgt: “Ik denk: daar zit een meneer met een baard van Clingendael. Die legde precies uit hoe de verhoudingen lagen tussen Oekraïne en Amerika. Met een heel interessant gezicht.”

Diezelfde gozer

Johan is helemaal klaar met Chris Zegers. “Diezelfde gozer hoorde ik van de week op de radio ook praten. Ik dacht: is dit Chris Zegers of is het Tom Jones? Want hij sprak dat hij een album gemaakt had met een beroemde Amerikaanse producer, maar ja: ze zagen hem niet als zanger, maar als acteur. Nou, ik zie hem helemaal niet als acteur.”

“En ook niet als zanger trouwens”, vervolgt hij. “Maar toen hadden ze pech, want ze draaiden een nummertje van hem. Nou ja, het lijkt niet eens op een zanger.”

Eén grote act

Chris is een wandelend voorbeeld van zelfoverschatting, meent Johan. “Die jongen heeft één grote act van: ik ben een heel interessante meneer. In alles wat hij doet. Het acteren in flutseries, zingen, nu weer over de oorlog.”

Het is goed dat de NAVO-topman hem op zijn plek zette, vindt hij. “Er zat een meneer van de NAVO en die blufte hem volledig af. Die man zat te luisteren en dacht: wat is dit allemaal voor onzin?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat BN'ers in talkshows zich over het algemeen een beetje overschatten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen