André Hazes jr. bespied: ‘Hij begon te lachen toen Monique weg was!’

André Hazes jr. begon vorige week maandag na terugkomst op Schiphol pas weer te lachen toen Monique Westenberg uit zicht was. Dat stelt Story-baas Guido den Aantrekker.

André Hazes jr. en Guido den Aantrekker © Instagram, SBS

Na een kleine twee weken zijn André Hazes jr. en Monique Westenberg vorige week maandagochtend weer teruggekeerd van een vakantie op het Thaise eiland Koh Samui. De twee werden bij de VIP-uitgang ‘betrapt’ door paparazzo Edwin Smulders en de foto’s daarvan staan op de cover van de nieuwste Story.

Liefdesreünie of niet?

Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story die een hotline heeft met Rachel Hazes, beweert bij hoog en bij laag dat er geen sprake is van een liefdesreünie tussen André en Monique. “Ik weet dat veel van mijn collega’s tegen beter weten in hopen dat het weer helemaal is opgebloeid. Dat is niet gebeurd en dat lag ook niet in de lijn der verwachting.”

Hij vervolgt in Shownieuws: “Je moet in je achterhoofd houden dat André nog steeds in een proces zit om van zijn mentale burn-out af te komen. Hoewel de plaatjes er hartstikke leuk uitzagen en het ook echt superleuk geweest is, moet je je voorstellen wat voor impact dat op heeft als je je dan weer helemaal in een vernieuwde relatie zou storten.”

Lachen zonder Mo

Hoe weet Guido zo zeker dat André en Monique niet samen zijn? Zegt Rachel dat? “Ik denk te weten dat hij daar überhaupt nog niet aan toe is. Dat is mijn vak om dat te weten. Ik loop al een tijdje mee en je hebt contacten bij de mensen uit de periferie, uit de omgeving van André, die je daarover vertellen.”

André’s lichaamstaal wijst daar volgens Guido ook op. De zanger werd opgehaald van Schiphol door zijn neven Djarno en Diego Hofland. “Ik vond dat de sfeer [met Monique op Schiphol] erg koeltjes was en je zag dat toen hij op het woonerf in Mijdrecht aankwam, er weer volop gelachen werd en die jongens weer een beetje zichzelf werden.”

Koeltjes

De sfeer tussen André en Monique was koeltjes? Niet zo gek, vindt collega Dyantha Brooks. “Jij zegt dat de sfeer koeltjes was, maar als ik met mijn koffer van Schiphol af kom, dan sta ik ook niet te huppelen.”

Guido: “Nee, maar dan baseer jij je op de foto’s, maar wij weten natuurlijk wel iets meer dan die foto’s. Ik denk dat de hoop gewoon te hoog is voor veel mensen die denken dat alles weer koek en eis is.”

Evert blijft erbij

Evert Santegoeds, de baas van het concurrerende roddelblad Privé, blijft achter zijn eigen verhaal staan. Hij zegt dat André en Monique wel degelijk weer samen zijn en dat er een huwelijk aan zit te komen.

Zelfs Rachel heeft zich nu met het idee verzoend, zegt Evert vandaag in zijn podcast Strikt Privé. “Ik denk dat zij zo langzamerhand ook denkt: laat ik me er maar bij neerleggen, want ik kom nooit meer van die vrouw af.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen