André en Monique betrapt na landing op Schiphol: ‘Direct uit elkaar’

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn maandagochtend iets voor half acht ’s ochtends betrapt op Schiphol door paparazzo Edwin Smulders. “Ze gingen allebei terug naar hun eigen huis.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Na een zonnige vakantie op het Thaise eiland Koh Samui zijn André Hazes jr. en Monique Westenberg weer terug op Hollandse bodem. Ze liepen maandagochtend iets voor half acht de VIP-uitgang van Schiphol uit, alwaar ze werden opgewacht door de bevriende Story-paparazzo Edwin Smulders.

Koel afscheid

De foto’s van de teruggekeerde André en Monique sieren de cover van de nieuwste Story (zie onderstaand). De beelden zijn opvallend omdat hierop te zien is dat André en Monique in twee gescheiden auto’s terugkeren naar hun eigen woningen. Hij naar moeder Rachel in Mijdrecht, zij naar de voormalige gezinsvilla in Berkel en Rodenrijs.

‘Hier scheiden wegen André Hazes en Monique na gezinsvakantie OPNIEUW!’, kopt de Story. ‘Géén cameraploeg. Géen aanzoek. Wél: koel afscheid.’

Geen huwelijk

Vrijwel alle showmedia, weekblad Privé voorop, beweren dat André en Monique op Koh Samui plannen hebben gemaakt voor een bruiloft. Dat huwelijk zou dan het slotstuk moeten vormen van zijn nieuwe documentaireserie op Videoland. De Story, waarvan de met Rachel bevriende Guido den Aantrekker de hoofdredacteur is, stelt dat dat onzin is.

De terugkeer van André en Monique op Schiphol bewijst dat, aldus Guido. “De sfeer was niet alleen opvallend koeltjes, André ging ook alléén terug naar huis, terwijl een taxichauffeur Monique en kleine Dré (5) terugbracht.”

‘Het is fantasie’

Guido stelt dat andere showmedia er echt volledig naast zitten. Deze foto’s ‘ontmantelen’ volgens hem de ‘onzinverhalen’ over het tweetal. “Het is de realiteit van hun relatie: alles om hun kind gelukkig te maken, maar ronkende verhalen over een meegereisde cameraploeg en zelfs een tweede aanzoek zijn toch écht fantasie…”

De Story-baas wijst er ook op dat er helemaal geen cameraploeg mee was naar Thailand. André wil gewoon dat zijn zoontje Dré gezinsgeluk ervaart, aldus Guido. “In al die tijd dat er geruchten verspreid worden over een herkansing met Monique, is de zanger er nog nooit blijven slapen.”

Story-cover

De nieuwste Story ligt vanaf vandaag in de winkels. De cover ziet u onderstaand. In het tijdschrift zelf staan nog veel meer foto’s van de teruggekeerde André en Monique:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen